A apărut revista Zile și Nopți, ediția de martie 2024

A apărut revista Zile și Nopți, ediția de martie 2024

Revista Zile și Nopți, ediția de martie, a ieșit de la tipar și se distribuie gratuit în locații premium din București, Cluj-Napoca, Brașov, Iași, Timișoara și Constanța.

Revista este tipărită în 132 de pagini și prezintă texte originale din universul pop culture, dedicate muzicii, filmului, artei și culturii contemporane.

Începând cu luna martie, Zile și Nopți anunță și un parteneriat cu Vodafone, care susține capitolul de Artă & Cultură, din revista tipărită și din online.

Iată câteva recomandări din cuprinsul revistei de martie!

La Capitolul Pop Up Stories vă prezentăm DIVA - Putere, stil și influență în Pop culture

Capturând dinamica și progresul societății contemporane, diva de astăzi își reafirmă autonomia și puterea, folosindu-și vocea și influența pentru a promova idei care au capacitatea de a transforma realitatea. Așa cum spune Kate Bailey, aceasta poate fi „cântăreață de operă, style icon, un artist cu convingeri puternice, o ființă divină sau chiar și un coșmar high-maintenance.”

La Capitolul FILM vorbim despre premierele cinematografice ale lunii martie și vă prezentăm un interviu exclusiv cu regizorul RADU POTCOAVĂ despre filmul „Băieții buni ajung în Rai”.  Cum ne-ar putea “vorbi” un love story dintr-un spaţiu fantezist în care nu există social media, trenduri sau mall-uri, dar nici grija zilei de mâine? Ei bine, cam asta l-am rugat pe RADU POTCOAVĂ să ne explice.

Tot la capitolul film vă prezentăm un interviu exclusiv cu actrița polonezo-italiană KASIA SMUTNIAK, cea care interpretează într-un mod absolut remarcabil controversata figură istorică a împărătesei Livia Drusilla, soţia fondatorului Imperiului Roman, Octavian, din serialul difuzat de Epic Drama, “Domina”.

Câştigătoare a Globului de Aur în Italia şi premiată la Locarno, apreciată deopotrivă pentru rolurile din blockbustere Action-Adventure (Doolittle, From Paris with Love) şi din filme de festival, în care a fost pusă în valoare de cineaşti reputaţi, precum Paolo Sorrentino, fraţii Taviani sau Dennis Gansel, ne-a bucurat faptul că interpreta Liviei ne-a oferit şansa unui dialog, curioşi fiind în privinţa modului în care a dat viaţă acestui personaj legendar.

La Capitolul ARTĂ&CULTURĂ powered by Vodafone, vă prezentăm un alt interviul exclusiv realizat de Ioan Big, publisher Zile și Nopți, cu celebra mezzosoprană, RUXANDRA DONOSE.

Pentru apreciata artistă lirică, anul a început la Karlsruhe, cu Simfonia a II-a a lui Mahler, iar după Bucureşti, unde la început de martie redevine Carmen pe scena Operei Naţionale, urmează o primăvară încărcată, cu Tristan und Isolde, a lui Wagner, la Tokyo, şi Innocence, operă contemporană pusă în scenă la San Francisco.

La Artiști Urbani, Gruia Dragomir ni-l prezintă pe DUMITRU GURJII.

Dumitru are 33 de ani, este artist vizual, dar se poate recomanda și ca profesor, pictor muralist, fotograf, cercetător în arte vizuale, graphic designer, pictor, sculptor sau grafician, și un pic din multele meserii ce țin de expoziția și manifestarea artistică (autor și manager de proiecte culturale, curatoriale și artistice, scenograf de expoziție, tehnician de galerie etc.). Îi place muzica mult, cântă la tobe, chitară, mandolină și puțin la pian, dar e pasionat și de scris.

La Capitolul MUZICĂ vă prezentăm un interviu exclusiv cu PAULINA.

Cantautoare dificil de clasificat muzical din cauza mixului eclectic de influențe care își fac simțită prezența în compozițiile ei și, drept urmare, extrem de apreciată de către cei lipsiţi de prejudecăți pentru originalitatea care o individualizează în peisajul Pop românesc, Paulina își va lansa noul album, Te iubesc, te urăsc, pe 22 martie, la Arenele Romane din București, în cadrul celui mai mare show susținut de ea până acum.

La Capitolul EAT&DRINK vă prezentăm o colecție de articole realizate de contributorii Zile și Nopți: Ștefan Chirițescu, Head of Strategy McCann Worldgroup Romania, Cosmin Dragomir, antropolog culinar și jurnaliștii Horia Ghibuțiu și Gruia Dragomir.

La Capitolul LIFESTYLE, Alin Gălățescu ne prezintă un fashion editorial dedicat lui Mircea Eliade: „MODĂ VERSUS SPIRITUALITATE”. Show-ul prezentat a adus în prim-plan influențele și elementele universului spiritual și estetic ale lui Mircea Eliade, transpuse magistral în creațiile unor designeri români de top.

Tot la capitolul LIFESTYLE, vă prezentăm un interviu în exclusivitate pentru România cu profesorul BRIAN COX!

Brian Cox vine în România cu primului eveniment de edutainment de mare anvergură, Horizons – A 21st Century Space Odyssey.

Mai puţin se ştie însă că Brian a renunţat în favoarea fizicii la o carieră de… vedetă Pop-Rock, întrucât, în anii ’80, a fost cooptat la clape în Dare, trupa lui Darren Wharton de la Thin Lizzy, cu care a înregistrat primul album în studioul lui… Joni Mitchell.

Legăturile lui Brian Cox cu multiversul #PopCulture nu s-au erodat cu trecerea timpului, ba dimpotrivă, prin prietenia cu membrii faimosului grup de umor Monty Python, perioada petrecută ca muzician în grupul pop-dance D:REAM sau apariţia în live-uri caritabile alături de membrii OMD/ Orchestral Manoeuvres in the Dark, pionieri ai muzicii electronice pentru care a scris şi prefaţa biografiei lor oficiale.

Citește un interviu în exclusivitate pentru România, realizat de Ioan Big, publisher Zile si Nopti, cu profesorul universitar de fizica particulelor, Brian Cox.

SmartBill ne prezintă o nouă Poveste de succes, de data aceasta din Timișoara. FABER este un exemplu rar de centru cultural independent, fondat de un grup de antreprenori timișoreni din domeniile arhitectură, IT și social-cultural.

Oana Simionescu, directorul executiv FABER și unul dintre fondatori, ne-a povestit mai multe.

Tot în ediția de martie, sunt prezentate și rezultatele campaniei Top Femei de Succes 2024. Topul se poate consulta și în online.

Top Femei de Succes este o campanie Zile și Nopți powered by Magic FM.

Acestea au fost o parte din subiectele propuse de echipa editorială Zile și Nopți pentru luna martie 2024. Descoperiți revista pop culture Zile și Nopți în locații atent selecționate, cu distribuție gratuită, din București, Brașov, Cluj-Napoca, Iași, Timișoara, Constanța. În Sibiu și Oradea revista apare în sistem de franciză.

În București, revista Zile și Nopți se distribuie gratuit în numeroase spații culturale, printre care amintim:

  • Teatrul Naţional „I. L. Caragiale”, Teatrul Bulandra, Teatrul de Comedie, Teatrul Nottara, Teatrul Odeon, Teatrul Act, Teatrul de Artă, Teatrul Apropo, în Culise, Teatrul Excelsior, Teatrul Godot, Apollo 111, FF Theatre, Teatrul Avangardia, Teatrul Coquette, Teatrul Elisabeta, Teatru Infinit, Teatrul Mic, Teatrul Ion Creangă, Teatrul Muzical Ambasadorii, Teatrul Stela Popescu, Teatrelli, Unteatru, Point, hub cultural, Teatrul Arte dell’Anima, Teatrul de Opereta Ion Dacian, Opera Națională București,
  • MARe - Muzeul de Artă Recentă, MNAC - Muzeul Naţional de Artă Contemporană, MNAR - Muzeul Național de Artă al României, Muzeul Naţional de Istorie Naturală „Grigore Antipa”,
  • 2/3 galeria, Catinca Tabacaru Gallery, Elite Art Gallery, Galeria Senso, Kulterra Gallery, Scemtovici & Benowitz Gallery, ARCUB, Assamblage - Institutul de Artă și Design, Fundația Calea Victoriei.

Citește online revista Zile și Nopți, ediția de martie.

Pe site-ul zilesinopti.ro găsiți acum și calendarul de evenimente din 24 de orașe din România.

Secțiunea de evenimente este susținută de glo™.
(18+) glo™ este un produs cu potențial de risc redus destinat consumatorilor adulți de produse din tutun sau nicotină

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Subiecte

Sectiune



Branded


Related