Intră și tu în jocul recrutărilor

Intră și tu în jocul recrutărilor

Dacă îți dorești să afli ce se află în spatele unei campanii de promovare, cum poți aborda sponsorii, cum poți face dintr-un grup de oameni o echipă unită sau, pe scurt, vrei să experimentezi domeniul vast al relațiilor publice și comunicării, PRIME Iaşi îți aduce o veste bună. Odată cu începutul anului universitar, între 6 și 14octombrie, Asociația Studenților la Relații Publice și Comunicare dă startul înscrierilor pentru cea de-a X-a ediție a recrutărilor.

PRIME Iași își propune să intre în contact cu studenți creativi, cu minte strategică, din cadrul unor specializări precum Comunicare și Relații Publice, Jurnalism sau Marketing, care să își dorească să devină membri ai asociației studențești. Cu alte cuvinte, principala condiție nu o reprezintă facultatea pe care o urmezi, ci interesul pe care îl manifești față de domeniile vizate și pasiunea cu care îți dorești să pui în aplicare fiecare lucru nou pe care îl afli.

Cei care vor să se înscrie trebuie să parcurgă cele șase nivele pe care echipa recrutări le-a pregătit pentru tine. Primul pas este să completezi formularul de înscriere și să îndeplinești o mică provocare: să prezinți șase etape principale care au contribuit la dezvoltarea ta. Poți să răspunzi la provocare printr-un text sau prin imagini, desenate sau prelucrate în programe de editare pe calculator. 

Pentru mai multe informații referitoare la procesul recrutărilor, puteți urmări conturile de Facebook și Instagram ale asociației.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Subiecte

SectiuneRelated