Diana Filimon și Revoluția pe Instagram: Pentru unii a fost greu de distins ce e realitate și ce e ficțiune

Diana Filimon și Revoluția pe Instagram: Pentru unii a fost greu de distins ce e realitate și ce e ficțiune

Cu fiecare an, in paralel cu ceata care se asterne peste momentul '89, noi unghiuri si abordari apar la suprafata, in incercarea de a-i apropia pe oameni de faptele si contextul de atunci. Jurnalul pe Instagram al personajului Robert a aparut in decembrie trecut, dupa o initiativa Forum Apulum si Funky Citizens. Proiectul si-a propus sa trateze Revolutia dintr-o perspectiva tinereasca, pe intelesul lor, ca story-ul de pe Instagram sa devina real si sa trezeasca empatie, ne spune Diana Filimon, presedinte Forum Apulum.

“Povestea a avut și elemente interactive tipice Instagram, momente în care personajul principal întreba ce să facă (dacă să iasă în stradă, de exemplu), dând astfel ocazia utilizatorilor să intre în poveste și mai mult”, explica Diana 

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Propaganda

Vrem. Vrem mai mult. Vrem mereu mai mult, mereu mai inteligent, mereu mai nefacut, mereu mai special, mereu mai simplu si mai firesc. Vrem cu o incapatanare si o insistenta sacaitoare sa facem lucrurile cu cap si... vezi detalii »

Subiecte

Sectiune



Branded


Related