[Știri de nicăieri] Ce i-ar spune Vadim lui Trump, Photoshopul muzicii românești și premii la îndemână

[Știri de nicăieri] Ce i-ar spune Vadim lui Trump, Photoshopul muzicii românești și premii la îndemână

Vin alegerile, acoperă-mi inima cu ceva, cu umbra unui sistem politic sau mai bine cu lipsa lui. Mă tem că n-am să te mai văd uneori, printre atâtea linkuri ciudate, și-atunci mă apropii de pietre şi tac, iau meme-urile cu pisici şi le-nec în mare.

Ne scuzați lirismul de joi dimineața, dacă nu v-a plăcut, cu atât mai puțin o să vă placă perioada care va urma. Ca să combine dezorientarea care se întâmplă peste ocean cu viitoarea derută autohtonă, lumea de aici cu cealaltă, Utopia Group s-a gândit la asta:

După share-uri și Like-uri, românii de pe Facebook sunt de acord cu asta. Ba chiar prevăd și un câștigător (aici sau Dincolo):

Gorgan Claudiol-ar dezintegra Vadim in spatiu si timp

Adrian MateiProbabil va avea loc peste vreo 45 de ani, cand se va decide presedintele lumii de dincolo.

Tot la istoria din universurile paralele, vin și Vice să adauge un capitol românescCele mai nasoale coperți din istoria muzicii românești. Am ales trei care merită să dăinuiască și în cele mai ciudate forme de viitor:

Și, la final, un nou festival de publicitate care va mulțumi pe toată lumea: Handy Awards. Sunt premiile pe care ți le înmânezi singur. Ceea ce nu este foarte departe de ce se întâmplă deja în industria comunicării:

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Dosare editoriale

Branduri

Subiecte

Sectiune



Branded


Related