Cei mai vizibili Directori ai agentiilor de PR in online si pe Facebook in luna noiembrie 2016

Cei mai vizibili Directori ai agentiilor de PR in online si pe Facebook in luna noiembrie 2016

Primele 3 locuri din top 15 cei mai vizibili directori ai agentiilor de PR in online si pe Facebook, efectuat de ZeList si publicat lunar de IQads, au revenit in luna noiembrie urmatorilor: Razvan Pascu (191.082 views), Monica Jitariuc (74.194 views) si, respectiv, Radu Florescu (58.350 views).

Mai jos sunt disponibile si informatii privind proportia de online visibility in functie de surse (presa, bloguri, retele sociale). Topul este realizat pe baza datelor ZeList Monitor si fbMonitor, platforme de monitorizare si analiza ale companiei TreeWorks.

 

DATELE

 

ZeList Monitor este serviciul de monitorizare si analiza a blogosferei, twittosferei si presei online. Serviciul monitorizeaza peste 70,000 de surse si iti pune la dispozitie alerte, rapoarte si grafice detaliate pentru termenii pe care doresti sa-i monitorizezi.

fbMonitor prezinta intr-un mod structurat acele metrice care reflecta eficienta comunicarii pe o pagina de Facebook, atat in mod absolut, cat si prin raportare la concurenta sau la o perioada aterioara. Platforma ofera companiilor posibilitatea de a determina care este eficienta demersurilor de comunicare in cadrul paginii proprii de Facebook.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


TreeWorks

Cu o experienta de peste 10 ani, TreeWorks este o companie specializata in crearea de prezente online si solutii web complexe, numarand peste 200 de proiecte realizate pentru clienti romani si straini. Principala... vezi detalii »

Companii

Sectiune

DictionarBranded


Related