Virgin Radio se aude, de astazi, si in Romania

Virgin Radio se aude, de astazi, si in Romania

Cel mai inovator brand radio, Virgin Radio, este lansat astazi in Romania, in parteneriat cu grupul media francez ‘Lagardere Active Radio International’, care detine si posturile de radio Europa FM si Vibe FM.

"Succesul pe care l-am inregistrat cu Virgin Radio in Franta ne-a determinat sa extindem aceasta colaborare si in Romania. Intr-o piata statica in ultimii ani, am simtit nevoia sa ne repozitionam si sa infruntam gigantii industriei radio, iar pentru a face acest lucru cea mai buna optiune era un brand in al carui ADN scrie ′provocare’", spune Daniel Galinski (CEO-ul Lagardere Active Radio International).

"Parteneriatul de succes cu grupul Lagardere a inceput in Franta in urma cu multi ani, iar acum suntem incantati ca am fost invitati sa lansam un nou radio in Romania. Asteptam cu nerabdare sa auzim noul sunet al Virgin Radio Romania si sa facem cunostinta cu o echipa fantastica", a declarat Ian Grace (presedinte Virgin Radio International).

 

Recunoscut international pentru spiritul creativ, inovator, calitatea si umorul programelor sale, Virgin Radio emite in numeroase limbi si formate muzicale, inregistrand 24 de milioane de ascultatori in Europa, America de Nord si Asia. Brandul s-a impus prin provocarile lansate, insufland entuziasm si prospetime industriei radio.

Ca parte a celebrului grup Virgin Radio International, Virgin Radio Romania va beneficia de know-how-ul si intreaga experienta a tuturor celorlalte statii Virgin Radio. Postul se va adresa tinerei generatii, mereu in cautare de nou, fie ca vorbim de muzica, tehnologie sau divertisment. 

"Virgin Radio Romania va fi un post al noii generatii si va oferi continutul cel mai relevant pentru tinerii Romaniei, conectandu-i in acelasi timp la tendintele internationale. Le vom oferi ascultatorilor nostri o experienta extraordinara, insuflandu-le optimism si modelandu-le felul in care gandesc. Postul va avea un sunet modern si un spirit pozitiv, vom difuza cele mai mari hituri pop & electro internationale si romanesti", spune Andrei Stroe (directorul de programe Virgin Radio Romania).

In echipa noului post de radio se regasesc unele dintre cele mai reprezentative voci ale noii generatii: Andrei Lacatus aka Shurubel, Bogdan Ciudoiu si Ionut Bodonea vor fi gazdele programului matinal Virgin Tonic. Nu lipsesc nici programele realizate de DJ faimosi precum Armin van Buuren, al carui show de sambata seara va fi de neratat pentru ascultatorii Virgin Radio Romania.

Virgin Radio emite in Romania pe frecventele fostului post Radio 21.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Pozitii

Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related