[NESCAFE 3in1 Experiences: Juriul] Andrei Lacatus (Shurubel): Nu va lasati pacaliti, tehnica e un fals obstacol

[NESCAFE 3in1 Experiences: Juriul] Andrei Lacatus (Shurubel): Nu va lasati pacaliti, tehnica e un fals obstacol

Shurubel e "omni".  Doar omni, fara niciun cuvant in plus. La un moment dat, te prinzi ca a intrecut granitele omniprezentului. Intorci capul in Kultur, s-ar putea sa-l vezi pe el la butoane. Dai drumul la radio in masina, il asculti la matinalul Radio 21. Deschizi YouTube-ul, dai peste sketch-urile de la 10Lucruri. Basca pe Facebook, caci Andrei Lacatus e-nsurubat bine pe toate undele (pun intended). Cel mai nou rol? Membru al juriului in competitia NESCAFE 3in1 Experiences, de pe platforma TheCreator.

Chiar daca nu-si mai vede capul de treburi si ne intrebam uneori cand mai doarme, Andrei a decis sa isi asume personajul de mentor-pus-pe-glume-constructive cu participantii in competitia de creatie video. Nu-i neaparat pe roluri, dar Shurubel asa-i si in viata reala, n-are ce face: ai ce sa inveti de la el, dar iti serveste si glume la tot pasul.

Inca mai ai timp sa te inscrii in competitie: deadline-ul zice ca punem stop pe 5 noiembrie. Pana sa citesti brief-ul, arunca un ochi la invatamintele Shurubelului. Sau invers, nu ne suparam:

Shurubel cu de toate, inclusiv cu matinal

Uite ca nu stiu cand am timp sa le fac pe toate, dovada faptul ca am raspuns intr-o mie de ani interviului vostru. Cred ca dupa prima luna de matinal la 21 deja imi cer scuze multor oameni pentru intarzieri. M-a dat peste cap, dar treaba asta se intampla tocmai pentru ca lucrurile mari ne buimacesc in viata.

Cred ca e schimbarea vietii. E un matinal cu doi idioti care se bat cap in cap pe o gramada de subiecte, dar in acelasi timp sunt cei mai buni prieteni. Are multa joaca intr-o lume care pare impartita intre politica si can can. Eu si Bogdan picuram si putina responsabilitate acolo unde se cere si atat cat putem, cu mintile noastre naive si nestiutoare. Mwhahahahha!  

Cateva lucruri despre 10Lucruri

10lucruri a cazut si s-a ridicat in acelasi timp in ultimii 2 ani. Adica, in ciuda faptului ca a pierdut un membru important si a suferit si alte modificari la nivel de echipa, s-a imbunatatit din punct de vedere tehnic si a devenit un proiect cu potential financiar, aruncat cumva avantajos pe masa advertiserilor.

O faza distractiva de la filmari care ma urmareste e legata de momentul in care filmam in Baicului printre blocuri si cineva i-a aruncat in cap cu un ou colegului nostru Stefan. Nu era grav ca arunca lumea cu oua in noi (cu asta suntem obisnuiti) dar ce tinta sa ai sa nimeresti atat de bine de la balcon?! Oricine ar fi fost persoana respectiva, din vara la Steaua!

De cati ani ii cunosti pe prietenii tai cei mai apropiati?

De 10 ani. Filmez cu ei saptamanal, aproape ca nici nu mai am chef sa ii vad in rest :)) Glumesc, am trecut printr-o gramada de faze funny dar parca nimic nu bate intamplarile din liceu. Aveam la un moment dat niste freze stupide si mergeam cu ele intentionat prin scoala. Nu vreti sa va arat poze. De fapt, ce poze?! Am zis eu ceva de vreo poza?

Experiente spontane sau planuite la minut?

Experienta si momentele cand am dat-o in bara m-au invatat ca n-am voie sa fiu in niciuna dintre extremele astea. Sunt si taur si am chef sa fiu un tip cat mai complet in viata asta. Asadar cred mult in spontaneitatea controlata. Mai pe romaneste, dati-mi un schelet si o sa il umplu de carnita delicioasa pentru minte. 

Spontanul in 10Lucruri

Cel putin 10% din fiecare episod sunt momente spontane care raman dupa montaj pentru ca sunt prea bune. In ultima vreme, insa, Ionut coordoneaza oamenii si sta dupa toti ceilalti cu un pix, o foaie, o curea, un bici, o tepusa, etc.

Cum ti-ai incuraja fanii sa nu ezite si sa profite de oportunitatile noi de distractie?

I-as pune sa se filmeze intr-o zi neprofitand de nicio oportunitate de distractie. Apoi i-as pune sa urmareasca filmarea aia cu varianta plictisitoare a lor, pe repeat, pana li se face rau de-atata nimic si incep sa actioneze. 

La ce te astepti de la lucrarile inscrise in competitie?

Sper sa nu fie false. Sper sa vad ca oamenii aia traiesc ceva misto si se distreaza cat timp filmeaza. Ma astept sa vad pe cineva care are intr-adevar chef. Dar, de fapt, asta imi zic si de fiecare data cand urmeaza sa ma intalnesc cu iubita mea. Pe care de ceva timp o tot doare capul, spatele, parul sau, dupa caz, in cot :) Glumesc, she still wants me badly

Ca o lucrare sa te impresioneze, ar trebui sa contina...

Un WOW moment. In caz ca mananc sau beau ceva in timp ce urmaresc clipul respectiv, vreau sa fie nevoie sa sterg ecranul la final.

Potentiale obstacole:

Tehnica. Nu va lasati pacaliti, asta e un fals obstacol. People don't give a f*ck. Unele dintre cele mai tari clipuri pe care le-am vazut pe net sunt parca filmate cu un cartof. 

Un sfat pentru participantii in competitia NESCAFE 3in1 Experiences

Luati-va prietenii, stati la un brainstorming in cerc. Dati-i ochelaristului tocilar din grup un caiet si un pix sa noteze si stoarceti idei. Apoi distrati-va frumos cu ele si rupeti-ne capetele! 

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Subiecte

Sectiune



Branded


Related