Conferința d10e. Descentralizarea, un subiect de interes pentru România

Conferința d10e. Descentralizarea, un subiect de interes pentru România

Pe 21-22 februarie 2017, la Sheraton Hotel, în București, are loc conferința d10e, care va aduce în România unul dintre cele mai de interes subiecte ale momentului: descentralizarea. 40 de speakeri internaționali de top se vor reuni pentru a le oferi participanților cea mai  nouă perspectivă asupra sistemelor actuale din lume, dar şi integrarea acestora în contextul românesc.  

Descentralizarea, considerată a fi viitorul, devine subiect comun pentru marile generatoare ale schimbării precum S.U.A, Singapore şi Olanda. În acest peisaj mondial permanent în evoluţie, România începe să se integreze prin acţiuni disruptive pe plan politic, economic sau cultural.

Intregrare evidenţiată şi de agenda conferinţei d10e care abordează subiecte precum cei 6.000 de români care şi-au cerut deja cetăţenia în Liberland, noua ţară a Europei construită de la zero chiar de unul dintre speakerii d10e sau prezentând proiecte de educaţie alternativă precum Gakko, cu o ediție ce a avut loc în Delta Dunării în vara lui 2016.

Mai mult, fenomenul descentralizării în SUA va fi prezentat de John McAfee, candidat la Președinția Statelor Unite ale Americii din 2016 și fondatorul antivirusului McAfee.

Descentralizarea funcționează deja în industriile înclinate mai mult spre a fi disruptive, în special banking, IT, advertising, artă și cultură și IT & tech. Cea mai mare vizibilitate o are însă Bitcoin-ul, moneda asociată cu descentralizarea: care se bazează pe share de putere și de risc, fără a avea încredere într-o anumită instituție. Pe măsură ce Bitcoin-ul sau alte monede similare au fost dezvoltate, au oferit o alternativă la autoritățile centrale de banking.

După ce s-a vorbit despre descentralizare în cele mai active hub-uri din lume – San Francisco, Singapore, Amsterdam – subiectul ajunge și la București. Aproximativ 300 dintre cei mai pasionați lideri sunt așteptați să participe la eveniment, recunoscut internațional de profesioniști din diverse domenii, pasionați de idei și tehnologii inovatoare de descentralizare.

Printre speakerii care vor fi prezenți la ediția din România: Dragoş Roua, John McAfee, Mike Costache, Brock Pierce, Chris Bates, Jacob Boersma, Sevan Chorluyan, Buck Jordan, Jason King, Kenta Koga, Martin Koppelmann, Matt Liston, David Orban, Bruce Pon, Craig Sellars, Tom Thomison, Ronald Van Den Hoff.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Branduri

Subiecte

Sectiune

DictionarRelated