Kit obligatoriu pentru #OUGprotest

Kit obligatoriu pentru #OUGprotest

[UPDATE] Mai adaugam si un instrument util sugerat in grupul Geeks for Democracy: aplicatia Firechat (iOS si Android), functionala si offline, prin Bluetooth. Canalul general de chat dedicat protestelor se numeste #OUGprotest; ne auzim acolo.


In dimineata zilei de 1 februarie, soarele straluceste frumos si parca nici nu e atat de frig. Cu o seara in urma, Guvernul Romaniei a facut o nefacuta. Pe fata. Fie asa, fie ar trebui sa credem ca printre prioritatile de varf ale executivului sta oprirea persecutiei bugetarilor, lipsiti pana acum de un drept fundamental - cel de a fura, intr-o limita a decentei stabilita de stat.

De la ora 9.00, drumurile mai multor cetateni romani au dus la Guvern. Au fost 500, apoi o mie, s-au facut doua, iar la aceasta ora sunt vreo 10.000 (potrivit Digi24). Dar vine seara si, ce coincidenta, o sa ne plimbam tot mai multi prin Piata Victoriei.

Multi s-au pregatit de petrecere inainte sa iasa din casa. Imbracaminte groasa si straturi de rezerva, apa (ca sa nu te usuci), termos (daca esti racit si iti trebuie musai niste ceiut), poate si ceva gustari (in caz ca-ti scade repede glicemia), neaparat bateria externa (ca protestul consuma repede energia telefonica). Adaugam o sugestie aici, de bagat la device pentru cei care-si dau intalnire direct in piata de azi incolo.

Aplicatia what3words (iOS si Android), care iti face disponibil un share mai friendly al zonei de protest in care te afli (si mai precis decat GPS-ul). Cu Location activat, nu trebuie decat sa dai niste zoom si sa trimiti cele 3 cuvinte, alocate fiecarei patratele de pe harta, catre amicul care a intarziat, dar aduce pizza.

 

Si cam atat. Ne vedem in piata, poate pe la mascots.given.fidget:

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Branduri

Subiecte

Sectiune



Branded


Related