Good to Go dă startul conferințelor Impact Stories

Good to Go dă startul conferințelor Impact Stories

Dacă ești pasionat de antreprenoriat și vrei să descoperi cele mai palpitante și motivaționale povești ale antreprenorilor români, Impact Stories îți oferă această ocazie.

Acest eveniment reprezintă prima etapă a proiectului Good to Go și este o conferință în care oameni de business din România împărtășesc tips & triks ale parcursului lor antreprenorial cu scopul de a antrena câți mai multi tineri să devina antreprenori. Speakerii evenimentului vor fi Rareș Drăgan, co-founder Mushin.fm și Lucian Gramescu, incubation manager la Impact Hub fiind activ de peste 9 ani în zona de antreprenoriat și incubare.

Astfel, dacă vrei să descoperi poveștile de succes ale acestora, Impact Stories te așteaptă luni, 20 februarie 2017, de la ora 19:00 la Impact Hub în București. Accesul este gratuit pentru studenți, iar înregistrarea se va face la Impact Hub în ziua evenimentului. Această conferință este organizată de Good to Go, proiect al comunității Business Club din cadrul ONG-ului Voluntar pentru Idei și Proiecte (VIP).

Dacă ești student cu inițiativă și dorință de inovație, Good to Go este cel mai bun loc pentru tine de a-ți dezvolta aceste calități. Good to Go este prima academie de start-up-uri gratuită pentru studenții din România, răspunzând provocării studenților de a intra în lumea antreprenoriatului.

Anul acesta, incubatorul de start-up-uri se află la ediția a 13-a, care pregătește un nou concept față de anii trecuți, fiind organizat în trei etape. Prima dintre acestea este reprezentată de Impact Stories, iar cea de-a doua parte este reprezentată de Entrepreneurial Jouney, desfășurându-se timp de două săptămâni concentrate în care participanții vor beneficia de un program complex de dezvoltare a cunostințelor antreprenoriale, dar și personale.

Startup Bootcamp este ultima etapă din proiect și constă în prezentarea fiecărei echipe în fața board-ului de mentori și investitori pentru a primi feedback, ca mai apoi, echipele selectate să înceapă să lucreze la modelul lor de business în unul dintre pre-acceleratoarele cu care vom colabora.

Așadar, dacă ai o idee de afaceri pe care vrei să o dezvolți, nu mai sta pe ganduri și fă primul pas- participă la Impact Stories luni, 20 februarie 2017, ora 19:00 la Impact Hub.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Branduri

Campanii

Sectiune



Branded


Related