Un proiect audio care trateaza si varza murata, si pieptul de pui: Radio Bautura

Un proiect audio care trateaza si varza murata, si pieptul de pui: Radio Bautura

Cine suntem? Oameni de radio!
Si ce vrem? Mai mult alcool la radio!
Si cand il vrem? Macar vinerea!

Buna ziua, dragi ascultatori. Este weekend si daca este weekend, este muzica si voie buna. Cu muzica om rezolva-o noi, ca avem youtube-ul si avem radioul. Dar voia buna nu vine de la sine, unde ati mai pomenit asa ceva? Suntem oameni ai secolului 21 si nu ne putem distra fara alcool, fara frumoasele noastre vicii. Deci haideti sa gasim o cale, haideti sa facem cumva sa fie bine si sa nu ne mai simti  vinovati cand intrebam "iau si ceva de baut?"

Sub brandul Aici Radio Bautura, Luiza Stoica, aka Vicecampioana, face niste materiale audio (termen mai fancy pentru ode inchinate alcoolului nostru drrrrag). Acestea trateaza pe scurt felurite contexte sociale si culinare. De la aventurile verzei murate, la secretele pieptului de pui. De amintit ca Luiza nu numai ca a lucrat in radio, dar a avut o emisiune pentru copii, la Itsy Bitsy. Nu e de mirare ca noul sau proiect contine cuvantul "bautura" in el. 

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Oameni

Subiecte

Sectiune



Branded


Related