Sosetele unor ANTISOXIALI

Sosetele unor ANTISOXIALI

Cand vine vorba de sosete nu pot sa nu aduc aminte de gaura neagra in care mi se mai pierde cate-o pereche o data la cateva saptamani. Dar Cristi (cu el ne-am mai intersectat, ultima data aici) si Calin au calatorit atat de mult incat au reusit, culmea, nu sa piarda, ci chiar sa stranga vreo 150 de modele cu care au inceput constructia brandului ANTISOXIAL. Cu forte proprii s-au ocupat: de la naming, identitate vizuala, selectie de produse si pana la colaborarea cu furnizorii. 

ANTISOXIAL e genul de shop unde gasesti accesorii funky, culese de prin mai multe tari si de pe mai multe site-uri. Livreaza gratuit in toata lumea si are planuri mari de extindere - America, Amazon si productie proprie. In ceea ce priveste comunicarea si promovarea, lucrurile sunt in perioada de testare, intamplandu-se pana acum in social media, pe Google si pe diferite site-uri de reduceri si cupoane. 

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Subiecte

Sectiune



Branded


Related