Frez a inspirat și a îndulcit Cupa Marketerilor la Gătit by Lidl

Frez a inspirat și a îndulcit Cupa Marketerilor la Gătit by Lidl

Cunoști momentele acelea când ai chef să îți gătești ceva, dar parcă ești cam obosit și nici foarte inspirat nu te simți? Și încropești acolo un dish de care nu te simți tocmai mândru?

Frez nu a vrut să se întâmple asta tocmai la Cupa Marketerilor la Gătit. Așa că a venit cu o cafea care te inspiră, nu doar te trezește. Bineînțeles, înarmat și cu borcane de gem, dulceață și peltea pentru toată lumea.

Frezuiții au fost trimișii Frez-ului la competiție pentru a-și propovădui și etala talentele și gusturile în bucătărie. Au gătit, au degustat, s-au distrat și au ajuns în finală, bucuroși că au reușit să surprindă papilele gustative. Însă un frezuit a fost tot timpul prezent pentru a servi doze scurte sau lungi de inspirație în chip de cafea proaspăt prăjită.

În prima zi, cea a calificărilor, am putut degusta Ethiopia Sidamo, o cafea arabica, single origin, în care predomină notele florale. Iar în ziua finalei, Frez Coffee ne-a servit Colombia Supremo, tot arabica, tot single origin, dar mai intensă. Este o cafea în care am regăsit arome de caramel, ciocolată și nuci.

Alături de cafeaua proaspăt prăjită, Frez ne-a adus și gusturi ale copilăriei cu un twist, în forma îmborcănatelor funky care au bucurat concurenții, dar și dish-urile acestora: gem de coacăze, dulceață de dude, gem de zmeură galbenă cu vodka, dulceață de cireșe cu brandy etc.

Pe parcursul celor două zile, oboseala și lipsa de inspirație și-au găsit sfârșitul într-un pahar de cafea cu adevărat bună.

 

Despre Frez:

Frez este o rețetă de lifestyle gourmet și funky. Adică un proiect care se mândrește cu un amestec creativ de pasiune, responsabilitate culinară, roade culese cu mâna, prospețime de ingrediente și idei, bunătăți puse la păstrare pentru momente și oameni dragi.

În completarea rețetei noastre, am creat Frez Coffee. Frez Coffee înseamnă dimineți senine, momente savuroase și cești pline de zâmbete. Înseamnă arome venite din locuri exotice, renumite pentru calitatea superioară a boabelor de cafea, arome ce se desăvârșesc în căni de bucurie. Frez Coffee înseamnă cafea de origine sau blend, 100% naturală, mereu proaspăt prăjită pentru tine, cu drag, mare grijă și precizie.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Branduri

Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related