REMAT FERICIT!, campanie dezvoltată de ŠKODA pentru români

REMAT FERICIT!, campanie dezvoltată de ŠKODA pentru români

Românii își iubesc mult familia. Și își iubesc sărbătorile. Și iubesc Remat-ul, programul pe care îl așteaptă cu nerăbdare pentru a-și înlocui mașina veche cu una nouă.

Ținând cont de dorințele românilor, ŠKODA, una dintre cele mai iubite mărci de mașini de către familiile din România, a decis să transforme programul Remat într-o mare sărbătoare: momentul în care cumperi cel mai important și semnificativ cadou în familie – o mașină nouă!

Astfel, împreună cu reprezentanțele din întreaga țară, ŠKODA spune lucrurilor pe nume, simplu și cu bucurie: REMAT FERICIT! Conceptul campaniei este comunicat prin elemente ce fac trimitere la sărbătorile de iarnă – o „ninsoare” din elemente decorative inspirate din universul auto și îndrăgitul „jingle bells” interpretat din claxoane de mașini. Atmosfera festivă ce reiese din materiale și asocierea cu sărbătorile de iarnă au fost alese special pentru a atrage atenția publicului-țintă, dar și pentru a sublinia avantajele generoase cu care ŠKODA își răsfață potențialii clienți în reprezentanțele din toată țara. Campania este comunicată pe TV (animație de 17”), în online și pe radio.

 

"Marile sărbători sunt de multe ori asociate cu darurile mari, importante, achizițiile deosebite care vin după o perioadă de răbdare și așteptare. Pornind de la acest insight, ne-am propus să oferim clienților noștri mai multe motive pentru un cadou de familie. Bucuria de a-ți face un cadou important, atât ție, cât și familiei tale, este ideea principală din spatele acestei campanii. Remat-ul devine astfel ocazia perfectă pentru un nou autoturism. Iar tot ce ne-a rămas a fost să adăugăm niște avantaje generoase pentru clienții noștri, așa, ca pentru cei dragi nouă", a spus Patricia Zegreanu (Director de Marketing și Comunicare ŠKODA România).

 

În concluzie, cum se sărbătorește Remat-ul? Cu prețuri bune, avantaje consistente și dotări de top. Fiecare dintre cele patru modele ŠKODA incluse în campanie vine cu o poziționare distinctă și cu o ofertă numai bună de sărbătorit:

ŠKODA Octavia, cu un preț începând de la 14.400 EURO (TVA inclus), una dintre cele mai încăpătoare, mai iubite și mai bine vândute mașini de familie din România, poate fi sărbătorită cu drumuri lungi și frumoase alături de cei dragi.

 

ŠKODA Rapid Spaceback, de la 10.840 EURO (TVA inclus), este una dintre cele mai confortabile mașini din clasa sa, putând fi sărbătorită perfect printr-o ieșire spontană în doi, la mare sau la munte.

 

ŠKODA Fabia (de la 7.500 EURO, TVA inclus) aduce un plus de culoare atât în viața de zi cu zi a tinerilor, dar și a celor care se simt tineri, putând fi sărbătorită prin sesiuni de shopping sau vizite la cei dragi.

 

ŠKODA Citigo (de la 5.800 EURO, TVA inclus) poate fi sărbătorită urban, cu un tur al celor mai cool locuri din oraș.

 

"Sunt oameni care așteaptă chiar și o jumătate de an ca să-și ia mașină nouă prin Remat. Așa că transformarea lui în sărbătoare a fost firească, cu atât mai mult cu cât ŠKODA are două dintre cele mai de succes modele de import, ŠKODA Octavia și ŠKODA Rapid. De altfel, ŠKODA Octavia este cel mai bine vândut model de import în ultimii 6 ani.", a spus Mihai Prisecaru (Managing Director Roddia).

Roddia este o agenție full service independentă, cu 12 ani de experiență pe piața românească. Au o echipă așezată în propriile valori, și căută oameni și brand-uri cu care să rezoneze și între care să creeze conexiuni puternice. Urmăresc întotdeauna să identifice, împreună cu clienții lor, nevoi profund umane în jurul cărora să creeze mesaje valoroase pentru oamenii cu care vorbesc. Și fac asta inclusiv în proiecte marca Roddia, precum Mișcarea de Reciclare și Oameni în alb.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Branduri

Sectiune



Branded


Related