Sports Business Academy devine ambasador Leaders in Sport, liderul reţelei globale de sport

Sports Business Academy devine ambasador Leaders in Sport, liderul reţelei globale de sport

Leaders in Sport, liderul reţelei globale de sport numeşte ca ambasador pentru România şi Europa de Est, Sports Business Academy, prima academie de sports business din Europa de Est.

Parteneriatul cu Leaders in Sport este prima recunoaştere la nivel internaţional a eforturilor depuse de către echipa Sports Business Academy în dezvoltarea industriei sports business în Europa de Est şi a calităţii workshopurilor sale.

Parteneriatul are ca scop promovarea conferinţelor Leaders in Sport în rândul iubitorilor de sport din România şi din Europa de Est. Colaborarea oferă comunităţii Sports Business Academy multiple beneficii pentru înscrierea în cadrul evenimentelor şi acces la toate resursele conferinţelor. De asemenea, pentru o mai bună înţelegere a industriei, o serie de workshopuri vor fi organizate în cadrul evenimentelor Leaders in Sport.

În plus, membrii comunităţii Sports Business Academy vor avea şansa unică de a se afla printre reprezentanţii  companiilor internaţionale şi industriei sportive, să înveţe de la aceştia şi să socializeze  în cadrul conferinţelor Leaders in Sport (Londra, New York, Beijing).  

                                                   

La ediţiile anterioare ale conferinţelor Leaders in Sport (Londra, New York, Beijing), au fost prezenţi invitaţi de marcă din industria sportivă printre care: Gianni Infantino (Preşedinte FIFA), James Curleigh (Vicepreşedinte Executiv Levi’s), Pam El (Vicepreşedinte Executiv NBA), Lisa Borders (Preşedinte WNBA), Guy-Laurent Epstein (Director Marketing UEFA), Begona Sanz (Vicepreşedinte Executiv Real Madrid CF), Phil Lynch (CEO of Media Manchester United), Laura Woods (Prezentator Sky Sports), Hayle Chun (Global Marketing in Sports and Olympics Samsung), Ian Ayre (CEO Liverpool FC), Peter Moore (CCO Electronic Arts) şi mulţi alţii.  

Sport Business Academy este prima academie de sports business din Romania şi din Europa de Est dedicată profesioniştilor şi iubitorilor de sport. Începând cu 2015 Sports Business Academy a organizat workshopuri la care au fost prezenţi reprezentanţi ai sportului din România: Ana Maria Brânză (Campioană Olimpică Scrimă), Virgil Stănescu (Preşedinte Steaua CSM EximBank),  Ciprian Marica (Căpitanul Echipei Naţionale de Fotbal), Irina Begu (WTA TOP Tennis Player), Ștefan Birtalan (Campion Mondial Handbal), Camelia Potec (Campioană Olimpică la Înot) și alți numeroși specialiști din sport.

Compania Leaders in Sport, înfiinţată în 2008, liderul reţelei globale de sport, desfăşoară activităţi şi organizează evenimente în două domenii principale: Sport Business si Sport Performance. De asemenea, compania organizează şi summituri private în toată lumea. Săptămâna Leaders Week va aduna în Londra în perioada 2-6 Octombrie 2017 peste 3000 de top senior executives din peste 60 de ţări pentru o săptamână de networking şi evenimente. De-a lungul săptămânii se vor desfăşura până la 15 evenimente, inclusiv Leaders Sport Business Summit care va avea loc la clubul de fotbal Chelsea FC.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Subiecte

Sectiune



Branded


Related