Kubis deschide poarta interactivă URSUS Mansion la UNTOLD

Kubis deschide poarta interactivă URSUS Mansion la UNTOLD

Luna iulie aduce o activare last minute pentru găștile de prieteni care vor să petreacă la UNTOLD. Kubis lansează pentru URSUS o experiență video interactivă în care #inseparabilii sunt invitați să bată la poarta URSUS Mansion, cea mai dorită cazare de la Cluj, și să convingă gatekeeperul că merită să fie tratați ca o gașcă VIP pentru patru zile și patru nopți de festival.

URSUS Mansion este locul care găzduiește pe perioada festivalului găștile care demonstrează că nu lasă niciun prieten în urmă. Interacțiunea video la poarta URSUS Mansion este construită pe structura input-video response, iar userii pot fi surprinși de reacțiile gatekeeperului chiar și în cele mai șirete încercări de răspuns ;)

Experiența digitală este live până pe 26 iulie, iar URSUS Mansion va însemna o cazare la festival, gândită şi amenajată în spirit de gașcă de Graffiti BBDO, la care se adaugă abonamente VIP la UNTOLD.

Așadar, cine n-a mai găsit cazare la Cluj să-și adune gașca pentru URSUS Mansion ;)

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Kubis

KUBIS is a creative agency led by curiosity. Vigilant and open-minded, we feed our minds with science and our hearts with fiction. We like to go bold, we want to go big, and we like to go first. Our ideas are... vezi detalii »

Campanii

Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related