Haine de gravide pentru fetițe de 12 ani

Haine de gravide pentru fetițe de 12 ani

Pare șocant, dar pentru anumite părți de lume, este un lucru firesc. Fetițe de 12 ani care vor deveni mame. În fiecare an, 7 milioane de copii devin mame. Așa că filiera finlandeză a organizației umanitare Plan International a realizat o linie de haine special pentru ele, pentru a atrage atenția asupra acestui fenomen. Campania a fost realizată de agenția Hasan & Partners cu titlu: Lucruri de care lumea nu ar trebui să aibă nevoie. 

Șase astfel de rochițe au fost create de designerul finlandez Paola Suhonen, iar modelul acestei colecții este o fetiță din Zambia, Fridah, care  are 12 ani și trebuie să nască în septembrie. 

 ”Să creezi o colecție pentru fetițe gravide este nefiresc și tulburător, și exact acesta este sensul campaniei noastre. Hainele acestea expun un adevăr șocant pentru 7 milioane de copii. Această colecție nu ar trebui să existe”, spune Anu Niemonen, senior creative at Hasan & partners, creatoarea campaniei. 

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Sectiune



Branded


Related