Kendall Jenner, într-un nou spot tulburător

Kendall Jenner, într-un nou spot tulburător

Cum ne este destul de greu să ne descurcăm printre ițele încurcate ale clanului Kardashian, am verificat atent dacă e vorba de Kendall Jenner care a apărut în spotul acela la Pepsi care a dat foc internetului și apoi a fost retras cu scuze din partea companiei. Da, este aceeași, dar nu a fost vina ei că oamenii de la creație au confundat revoluția cu distracția.

Nici acum nu credem că are vreo vină pentru reclama derutantă în care apare, în afara de faptul că a acceptat să facă parte din ea. E vorba de un spot bombastic pentru adidas, al treilea capitol din seria "Original Is Never Finished" realizată de Johannes Leonardo. Kendall e un fel de Venus a lui Boticelli, închisă în ceva SF, care se vrea, potrivit creatorilor, ”să redefinească noțiunea de naștere și renaștere”. Se aruncă în spot cu furci, modele ale lui Leonardo, coduri illuminati și multe alte simboluri tulburătoare, totul între re-constituire a altei reclame adidas:

Reclama inițială:

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Branduri

Sectiune

Dictionar



Branded


Related