[Regenerare urbana] Simbio: Am păstrat bucătăria deschisă, oricine poate vedea cum este pregătită mâncarea, așa cum se întâmplă atunci când te duci acasă la prieteni

[Regenerare urbana] Simbio: Am păstrat bucătăria deschisă, oricine poate vedea cum este pregătită mâncarea, așa cum se întâmplă atunci când te duci acasă la prieteni

Au început în 2011, în Centrul Vechi, cu mic dejun pentru toată ziua. Până când spațiul a devenit neîncăpător și bucătăria prea mică. Așa că au căutat un loc în care să se mute. Au căutat până au găsit, pe Negustori, o casă care le aducea aminte de Satis din Marile Speranțe, povestește Dana Nica.

Când am descoperit grădina, am știut clar că acolo va fi ‘acasă la Simbio’.

A durat jumătate de an să transforme casa veche de peste un secol în Simbio. Au încercat să păstreze cât mai mult din arhitectură și obiectele găsite acolo. Au păstrat, de asemenea, bucătăria deschisă, ca oricine să poată vedea cum este pregătită mâncarea. În 2015, au deschis porțile. Locul și designul sunt foarte importante, spune Dana Nica, dar, oamenii sunt mai importanți. Cei mai importanți. De altfel, ordinea lor este aceasta: oameni, atmosferă, mâncare și băutură :)

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Dosare editoriale

Companii

Branduri

Sectiune

Dictionar



Related