Agentia Nationala Antidrog a avut o idee buna, dar au executat-o de parca erau high

Agentia Nationala Antidrog a avut o idee buna, dar au executat-o de parca erau high

Agentia Nationala Antidrog a fost bine intentionata cand a luat decizia de a face un spot de 30 de secunde in care un tanar se drogheaza. (bad tanar care se drogheaza!) Drogurile sunt o problema reala in societatea romaneasca si nu numai. Urmariti mai jos filmuletul si trimiteti-l oricui credeti ca are nevoie de ajutor. 

"Totul a inceput cu un fum" se aude vocea tanarului, in timp ce ne este prezentat distrandu-se la maximum. Asadar, primele 10 secunde, adica o treime din spot, baietii de la antidrog reusesc sa ne faca pofta de cannabis. Fail! 

Apoi, intr-o incercare simpatica de a vorbi pe limba tinerilor drogati ai Romaniei, cineva a zis: sa punem si un hashtag. A fost ales #potaltfel. Numai ca angajatii statului roman ori nu sunt prea ageri la minte, ori nu parlesc engleza suficient de bine incat sa-si dea seama ca "pot", scris si pe verde, duce instant cu gandul la iarba. Ok, nu pe toata lumea, dar PE CEI CARE FUMEAZA IARBA... poate ca ii duce cu gandul fix acolo. 

Altii ce mai zic? Hai sa documentam si vreo doua opinii despre demersul acesta. Care, trebuie sa repetam cu toata seriozitatea, e o idee buna. Dar putea fi facut mai bine. 

 

Domnul Supeala e super dur. Ca drogurile.

 

 

Il embeduim pe Eftimie ca sa n-o zicem noi. 

 

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Campanii

Subiecte

Sectiune



Branded


Related