Ma iubeste, nu ma iubeste?

Ma iubeste, nu ma iubeste?

Acum, ca amenintarile cu moartea vizavi de cei care indraznesc spoilere Game of Thrones au disparut, credem ca avem voie sa zicem ce urmeaza. Dar, ca sa fim siguri ca intarziatii GoT nu ne vor face cine stie ce vraji, anuntam de acum ca randurile ce urmeaza sunt periculoase pentru cei care nu au vazut ultimul sezon.

Asaaaaa.

Acum putem sa dezbatem in voie cea mai dorita si comentata relatie fictionala din lume. Ea, Mama dragonilor. El, Regele Nordului. Ea, matusa lui (Legaturile de rudenie din Urzeala Tronurilor sunt mai complicate decat chimia organica. Nu trebuie sa le intelegi, insa, in finete, pentru ca, oricum, nu stau piedica iubirii). A durat doar 7 sezoane pentru ca cei doi sa ajunga sa se priveasca, sa lupte cu mortii si sa faca sex, spre deliciul, oroarea sau confuzia lumii intregi.

Dar Dolce & Gabbana a avut rabdare. Si acum, pe buza nebuniei, la finalul jumatatii ultimului sezon din Game of Thrones, au lansat One, un parfum promovat de Emilia Clarke si Kit Harington. Brandul capitalizeaza romanta din serial destul de fin. Cei doi apar in spoturi separate, nu se intalnesc, lasand imaginatia fanilor sa completeze restul.

El:

Ea:

Am cules si cateva pareri de pe Youtube:

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Sectiune

Dictionar



Branded


Related