[Bunul gust NESCAFE Alegria] Inspiratie pentru lucrari inca neinscrise

[Bunul gust NESCAFE Alegria] Inspiratie pentru lucrari inca neinscrise

Ce faci cand ai un brief de rezolvat, dar nu stii de unde sa-l apuci? Unii asculta muzica, altii se uita la seriale. Si mai este marea majoritate a oamenilor, care isi fac urmatoarea cafea. Eh, foarte inspirata miscarea asta, mai ales cand prezentul brief cere redesignul paharului de cafea NESCAFÉ Alegria. In cazul asta, ne-am gandit ca o tura prin universul paharelor de cafea pluseaza cel mai bine pe inspiratie.

Daca nu esti la punct cu detaliile, vorbim de o competitie cu premii in valoare de 3.000 de euro, mai exact un voucher cu care iti poti satisface o buna parte din nevoile si fanteziile tale legate de design. Pentru a le castiga, trebuie sa inscrii unul sau mai multe design-uri care sa imbrace paharul NESCAFÉ Alegria, recipient care trece in fiecare zi prin mainile a mii de romani indragostiti de pauza de cafea. Tine cont de platforma de comunicare actuala a brandului - “NESCAFÉ Alegria, Cafeaua ta cu bun gust” - si transpune  bunul gust si in plan vizual. Si, pentru ca stim ca in fiecare designer zace cate-un mic copy, asteptam de la tine cate un text de gand bun pentru fiecare versiune de pahar. 

Mai ai timp sa faci asta pana pe 19 septembrie. Deci ne-apucam de citit brieful pe largregulamentul si ne punem si noi pe treaba? Haide, ca te-asteptam sa inscrii.

Acum ca te-am trecut prin toate informatiile, sa-ti dam si portia de inspiratie. Scroll pana jos, ca merita. 

 

 Paharele astea sunt ca mood ring-urile de altadata - doar ca trebuie sa le schimbi singur dupa cum te simti.

 

 Brandul de cafea Caribou a luat-o intr-o directie funny - “Life is more than coffee. That’s why there’s coffee” - pentru a completa headline-ul initial "Life is short. Stay awake for it". Si asa a fost declinata toata treaba pe paharele de cafea: 

 

 Daca se intreba cineva ce sa faca pentru un pupic de la Darth Vader, era nevoie doar de niste cafea neagra. 

 

☕ Ce nas iti tragi pentru cafeaua asta?

 

☕ "Yum" dinainte sa te-apuci sa bei. Uite aici o varianta de gust bun transpus vizual. 

 

 Mai degraba o carte de vizita atipica, decat un pahar de cafea; autorul este un graphic designer din Olanda.

 

 Asta e doar un proiect pentru scoala al unui designer din Belarus; ar fi mers implementat.

 

☕ Cafeneaua Coffee and People din Rusia are niste pahare care vin manusa - atat cafelei si brandului, cat si oamenilor care isi iau energia din cafea.

 

Nimeni nu refuza un pahar de cafea, mai ales cand are un design vintage

 

O alta cafea promite avantul catre viata de care ai nevoie in fiecare zi. 

 

 Suna bine o ploaie de cafea daca nu e prea fierbinte.

 

 "Confort coffee" ar fi un pleonasm. In cafea iti gasesti intotdeauna confortul, mai ales cand paharul are culorile astea asa tomnatice.

 

☕ Si niste super designuri de la un ilustrator premiat de TED pentru povestea lui cu Sharpie (o selectie de ustensile de desen). Video bonus.

 

Acum ai vazut cate pahare misto de cafea sunt in lume. Si astea-s doar o parte. Stim ca vrei sa faci parte din galeria cu artisti. Incepi cu un super pahar pentru NESCAFÉ Alegria. Tinteste cu lucrarile tale aici
Succese!

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Dosare editoriale

Companii

Sectiune



Branded


Related