Hip hopul a ajuns la sales si reduceri

Hip hopul a ajuns la sales si reduceri

Iti cere cineva feedback pe o chestie. Cunosti multe cuvinte pe care le poti folosi ca sa-l oferi grijuliu si reflexiv, dar tot ce iti iese pe gura este "hmm, interesant". Ok, nu ne-a cerut nimeni feedback, dar ne-au cazut ochii pe filmuletul asta. L-am intors pe toate partile, am dat din cap pe el, am ridicat o spranceana, iar acum putem spune cu mana pe inima: "hmm, interesant".  

"Hip Shop" este o productie 2Performant care marcheaza inceputul noului an scolar cu o noua parada de reduceri proaspete. Este aceasta productie un picut ciudata? Absolut. Este fresh? Sigur (daca se mai permite folosirea cuvantului "fresh"). Dar catchy? Nu mai putin decat imnul Finlandei.

Pana sa o preia radiourile si restul internetului, scoatem cateva versuri aici: 

Libris are carti si manuale de citit / Daca-ti place old-school, punct ochit, punct lovit
Scolaresti la Carturesti / Daca-ti place sa citesti / Daca esti sau nu esti tocilar de Bucuresti

Deci, sales si reduceri, dar pe versuri. Printre brandurile care se regasesc in hip-hopul de mai sus se numara Orange, Zoot, F64 si Elefant.ro. Vocea si versurile apartin Alexandrei Andries, iar muzica, tobele si tricoul care indeamna la sex cu Google, lui Nunu Racris.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Subiecte

Sectiune



Branded


Related