Wacom oferă 3 burse la ”Digital Illustration: Cartoon Character Design”

Wacom oferă 3 burse la ”Digital Illustration: Cartoon Character Design”

Wacom For Creatives România susține educația alternativă a pasionaților de ilustrație digitală prin oferirea a 3 burse în valoare de 800 lei fiecare, la cursul Digital Illustration: Cartoon Character Design, organizat de Artivist între 23 septembrie – 8 octombrie 2017.

Timp de 3 weekend-uri, participanții vor explora alături de Alina Bohoru, modalități și tehnici de redare a personajelor, pornind de la anatomia de bază și trecând prin exerciții interactive de deconstrucție și stilizare a personajelor.

 

Despre mentor:

În prezent Alina Bohoru este ilustrator la studioul de ilustrație/animație Acțibild. Are experiență de peste 5 ani în freelance și a avut clienți ca ING Bank, Becks, Grolsch, Lidl și Vice. Este street artist ocazional atât la noi cât și dincolo. A avut numeroase apariții și interviuri în diverse publicații online/reviste. Portfoliul ei poate fi vizualizat aici online.

 

Modalitatea de înscriere:

Pasionații de ilustrație digitală sunt invitați să se înscrie pentru a câștiga o bursă oferită de Wacom la cursul ”Digital Illustration: Cartoon Character Design” prin trimiterea unei lucrări proprii, realizată în mediul digital, la adresa de email: [email protected].

Termenul limită de înscriere este joi, 14 septembrie 2017, ora 23:59, iar câștigătorii vor fi anunțați vineri, 15 septembrie.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Oameni

Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related