[GAV - Maxbet] Un pariu diferit în comunicarea pentru cel mai important operator de pariuri sportive din România

[GAV - Maxbet] Un pariu diferit în comunicarea pentru cel mai important operator de pariuri sportive din România

Pariurile sportive reprezintă un segment de piață extrem de dinamic și în continuă creștere la nivel mondial, nu doar în România. Este un domeniu ofertant, care crește odată cu experiența jucătorilor, mai ales online și mobile unde posibilitățile sunt nelimitate.

Într-un domeniu atât de dinamic şi de angrenant, comunicarea face diferenţa, iar un concept complet diferit faţă de cele cu care ne-am obişnuit reprezintă o adevărată provocare. Am înțeles toate acestea atunci când am propus un astfel de pariu echipei Maxbet, cel mai important operator de profil din România şi unul dintre cei mai noi clienţi în portofoliul GAV.       

Obiectivul nostru a fost comunicarea aplicației Maxbet pe o piață în care standardul era același pentru majoritatea operatorilor. Un tipar clasic de comunicare clădită în general pe locuri comune, în jurul unei celebrități din lumea sportului sau pe premiza câștigurilor fabuloase și a imaginilor aspiraționale: yachturi, mașini, glamour, bombe sexy, bărbați de succes.

Noi am ales să ne îndepărtăm de clișee, de mesaje dintr-o viașă artificială și ne-am apropiat de oameni comuni, de jucători și de experienta lor. Am cercetat în proximitatea nevoilor și bucuriilor jucătorilor pasionați, activi, urbani, conectați la competițiile sportive, la stradă și provocările ei. I-am întâlnit în parcări, în spatele blocului, pe terenul de basket sau fotbal (omologate sau alternative) în libertatea mişcării neângrădite și a provocărilor urbane de zi cu zi. Am recreat de fapt Orașul, cu oamenii lui, eroii necunoscuți. Așa s-a născut și mesajul nostru din spotul TV StreetBall: preia controlul - orașului, sportului, existenței - și trăiește experiența așa cum doar tu știi!

”Spotul e regizat de Marius Roșu și superb cinematografiat de Alex Sterian. Cred că va rămâne multă vreme un reper în comunicarea acestei nișe – e diferit de tot ce s-a făcut pînă acum, la noi cel puțin. Marius a decupat un Oraș special, ar putea fi Bucureștiul, dar ar putea fi oricare metropolă post-modernă, cu tineri frumoși și o aura nostalgică a unei după amieze crepusculare. Bucuria difuzării spotului în prime time în timpul  finalei de la Roland Garros mi-a alinat un pic regretul rezultatului meciului.”, a declarat Lucian Georgescu, GAV.

 

 

Echipa GAV:
Lucian Georgescu – executive creative director/managing partner 
Marius Roșu – regizor/creative director
Alex Sterian - DOP
Ennifer Anefi - copywriter 
Andreea Ungureanu - copywriter 
Lucian Sora - art director 
Alex Borșan - strategy director
Cristi Ene – online media executive

Echipa Maxbet:
Iulian Bontea
Eyal Sanoff

Maxbet.ro a fost creat de către un grup de entuziaşti de tot ce înseamnă cazino şi care au ca scop oferirea celor mai bune servicii de jocuri de noroc online. Experienţa noastră în industria cazinourilor este una vastă, drept urmare de-a lungul timpului am învăţat pe ce pun preţ clienţii nostri. Noi ştim că necesită simplitate ca să oferim jucătorilor o experienţă mult mai interesantă. Misiunea noastră este să oferim servicii inovatoare ce ating cel mai înalt standard în domeniu, alături de cei mai buni experți.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Branduri

Pozitii

Subiecte

Sectiune



Branded


Related