Outernational Days invata din greseli, dar are nevoie de ajutor ca sa le depaseasca

Outernational Days invata din greseli, dar are nevoie de ajutor ca sa le depaseasca

Ne trebuie o cultura a lui "Nu-i nimic, se mai intampla", in care fuck-up-urile noastre nu-s motiv de rusine, ci pur si simplu *sunt*. Ca orice alta bucatica dintr-o devenire. Oh, filozofam sau ce? E vorba de muzica aici, deci ni se va accepta exhibitionismul asta. 

Treaba e simpla. Un festival apreciat, vizitat si laudat are doua vesti - una buna si una rea. Vestea buna e ca a fost un succes, vestea proasta e ca a fost un esec. Suna disonant? Asta pentru ca este. Artistii au venit, biletele s-au vandut, lumea a aparut de peste tot si a baut. Insa financiar, evenimentul a dat chix si este in pericol de a fi irepetabil (nu in sensul ala bun).

Din pacate pentru organizatori, multi dintre parteneri si sponsori s-au retras in ultima clipa, iar acum, firma oraganizatoare mai are un pic si e executata silit. Vor veni executorii sa bage festivalul la duba? Nu, dar le vor cere 10.000 de euro. Iar acestia vor raspunde precum DJ Morhomette: n-am.

Saaau, daca cititi apelul lui Dragos Rusu (Artistic Director) de mai jos, si ii ajutam un pic pe oamenii astia ca sa ne mai aduca muzica buna, datoriile ramase vor fi platite si toata lumea e fericita. Se doneaza aici, dar oamenii au organizat si un event, luna viitoare. Se numeste "ALL STARS For Outernational", iar daca vreti muzica buna, mergeti negresit. Incasarile vor merge stiti voi unde.

Vor canta: Raze de Soare, Tinos Elanios Band (live), Mitos Micleusanu solo (live), Aleksa Alaska, Bogman, Orbita Lacustra, PARADAIZ Tape Masina si The Attic Soundsystem.

Daca 100 de oameni ar dona cate 100 de euro, festivalul este salvat. Daca 200 de oameni ar dona cate 50 de euro, festivalul este salvat. Daca 300 de oameni ar dona cate 33 de euro, festivalul este salvat. Daca 400 de oameni ar dona cate 25 de euro, festivalul este salvat. Daca 500 de oameni ar dona cate 20 de euro, festivalul este salvat. Daca 1000 de oameni ar dona cate 10 euro, festivalul este salvat.

 

 

Povestea lui Dragos, dusa prin The Attic si pana la Outernational, am spus-o pe larg aici.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related