N-o sa ai banii Melaniei Trump, dar o poti concura la engleza. Nesumnjivo!

N-o sa ai banii Melaniei Trump, dar o poti concura la engleza. Nesumnjivo!

Američki Institut este o scoala de limbi straine ce promoveaza cultura americana in Croatia. Are birourile, cursurile si resursele in Zagreb, iar scopul acestor oameni este sa le aminteasca cetatenilor croati ca a sti o limba straina importanta (engleza, iata) este lucru esential. Iar cand email mareketingul, buzz marketingul si restul fasiilor de marketing incep sa nu mai functioneze, te intorci frumos la inceputuri. Mai exact, le iei cu asalt. 

 

Personajul principal al outdoorurilor este doamna Trump. "Numai imagineaza-ti cat de departe pot ajunge cu putintica engleza" sta scris pe panouri. 

Campania incearca sa ii ajute pe croatii care, in numar tot mai mare, pleaca din tara spre a-si face viata in tari unde se vorbeste limba engleza. Poate parea un pic ridicol sa o pui pe Melania in centrul unei astfel de campanii, insa pentru scopul vizat, sa stiti ca nu este. De altfel, comunicatorii institutului asigura ca nu e niciun mesaj politic aici, ci doar un demers de limba straina.

Doamna T. vorbeste fluent nu doar engleza, ci si slovena, germana, franceza si sarba. Ba mai mult, intelege (chiar daca nu poate scrie sau citi) donaldeza, un dialect pentru care nu s-au scos manuale auxiliare inca.  

Insa chiar si pentru o femeie rabdatoare ca Melania Trump, destul e destul. Asa ca Prima Doamna a Americii si-a angajat o firma de avocatura care sa se ocupe de toti curajosii astia creativi care ii folosesc imaginea. 

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Oameni

Sectiune



Branded


Related