ACTIVIST POSTER DAY

ACTIVIST POSTER DAY

Data de 30 septembrie va fi o zi cu adevărat specială pentru societatea civilă! Prin intermediul proiectului A4ACTIVISM, agenția Creionetica construiește puntea între activiști, designeri și ONG-uri. Pentru o zi, organizațiile neguvernamentale, designerii, artiștii și publicul pasionat de problemele lumii înconjurătoare sunt invitați să sărbătorească ACTIVIST POSTER DAY.

Vor avea loc workshop-uri de creație, o expoziție de afișe activiste și o lansare de album de artă despre istoria vizuala a societății civile, iar la finalul serii publicul va sărbători pe ritmuri electro-fusion la concertul trupei Crowd Control. Intrarea este liberă!

Agenda evenimentului:
· 11:00 - 14:00 Workshop-ul A4 A Good Brand
· 15:00 - 18:00 Workshop-ul A4 Awesome Graphic Design
· 15:00 - 18:00 Workshop-ul A 4 Design Thinking
· 20:00 Vernisaj: Expoziția de afișe activiste
· 20:00 Lansarea albumului A4Activism
· 22:00 Concert electrofusion cu trupa Crowd Control și proiecție de animație

Evenimentul are loc la Club Centru (Calea Victoriei 48-50 – pasajul Victoria), iar intrarea este liberă!

În prima parte a zilei de 30 septembrie vor avea loc trei workshop-uri de creație la Club Centru (Calea Victoriei 48-50 – pasajul Victoria).

1. A4 A Good Brand - Workshop de branding pentru ONG-iști pasionați de comunicare, coordonat de Artivist

2. A4 Awesome Graphic Design - Workshop de graphic design pentru ONG-iști pasionați de grafică și comunicare vizuală, coordonat de Artivist

3. A4Design Thinking - Design de obiect pentru makeri, ONG-iști și pasionați de soluții inteligente, coordonat de Asociația D’Avent și Mihnea Ghilduș inițiator Dizainăr.

În a doua parte a serii, va avea loc vernisajul expoziției de afișe activiste va include, pe de o parte, cele 20 de lucrări câștigătoare în urma concursului Power to the Poster, iar pe de altă parte, va prezenta o selecție de postere din albumul de artă A4Activism, organizat în cinci capitole: ecologie, drepturile omului, sănătate, educație și cultură și conflicte politice.

După ora 22:00, CROWD CONTROL va performa un show audio-vizual de muzică electro-fusion. Trio-ul bucureștean invită cu fiecare performance într-o călătorie deosebită la granița subțire dintre manifest social, vizualuri animate cu colaje suprarealiste și muzică independentă.

A4Activism propune o scurtă istorie vizuală a posterului în relație cu societatea civilă. Agenția Creionetica surprinde printr-o serie de instrumente educative relația dintre problemele lumii înconjurătoare, conștiință socială și manifestările artistice ce militează pentru schimbare din secolul XIX și până în zilele noastre.

Proiectul este inițiat de Agenția Creionetica, în parteneriat cu Artivist și Asociația D’Avent și co-finanțat de Administrația Fondului Cultural Român.

Proiectul nu reprezintă în mod necesar poziţia Administrației Fondului Cultural Național. AFCN nu este responsabilă de conținutul proiectului sau de modul în care rezultatele proiectului pot fi folosite. Acestea sunt în întregime responsabilitea beneficiarului finanțării.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Subiecte

SectiuneBranded


Related