Ambasada Suediei la Bucuresti face glume cu Ambasada Norvegiei la Bucuresti

Ambasada Suediei la Bucuresti face glume cu Ambasada Norvegiei la Bucuresti

Ambasada Suediei la Bucuresti ne este simpatica de mai multa vreme. Nu pe criterii politice, ca nu le avem cu astea, insa de cand oamenii de acolo au trollat cu succes, pe propria pagina de facebook, o liota de homofobi agresivi, ne-am zis ca e ceva special cu echipa asta nordica. Iar ce s-a intamplat ieri ne-a intarit aceasta convingere. Ne simtim un pic precum nea Mircea Lucescu dupa ce i s-a confirmat potentialul unui atacant. 

2017 este anul in care Ambasada Norvegiei la Bucuresti a decis ca e vremea pentru o prezenta mai accentuata in online. Au inceput cu facebookul si au postat numaidecat. 

 

Atata asteptau vecinii de la est. "Hall mitt kaffe", spuse Sven, iar Gustav (internul) chiar ii tinu cafeaua in timp ce superiorul sau tasta. A iesit un tutorial binevenit, ca-ntre prieteni, din care norvegienii s-au ales cu sfaturi de social media, suedezii au facut-o pe desteptii, iar noi ne-am amuzat. 

 

Si cum orice postare buna are parte si de comentarii pe masura (de obicei), glumitele au continuat.

 

Pana si finlandezii, aka "ceilalti nordici", s-au bagat un pic in seama.

 

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Subiecte

Sectiune



Branded


Related