Nu vrem Kent, nu vrem valuta / Vrem politicul sa nu ne fure

Nu vrem Kent, nu vrem valuta / Vrem politicul sa nu ne fure

Oamenii de la Intitiativa Romania, care se descriu ca fiind "o miscare civica deschisa, care actioneaza ca un catalizator al oamenilor si comunitatilor", ne-au tot bagat sub nas teasere, in ultimele saptamani, cu poze si micro-copy-uri misterioase. Nu stiam ce ne pregatesc, dar zilele astea s-a facut lumina. 

Once Upon In Romania este o platforma dedicata coruptiei, coruptilor si corupatorilor. Dedicata, de asemenea, informatiei. Proiectul reuseste sa te prinda de la primul click, iar site-ul este complex si (foarte) interactiv. Puteti citi acolo despre politicienii corupti, despre legi, despre cum sesizezi organele abilitate, in cazul in care esti martor sau parte al unui episod ce tine de coruptie. Intr-un cuvant, "util". Dar nu e doar atat.

 

Poti sa te intorci inapoi pe bancile scolii, ca sa iti dai masteratul in coruptie. Asta, la sfarsitul unui examen dur, care iti testeaza cunostintele si memoria. 

Ca sa stiti, materia nu este foarte grea, dar este si din urma. Trebuie sa fi stat cu burta pe sursele de informatie din trecut ca sa iei examenul asta. 6 din 10 intrebari nimerite sunt suficiente ca sa va obtineti diplima de Master in "Anticoruptie". Pentru doctorat, mai am de tras un pic.

Insa Once Upon In Romania mai are ceva frumos de oferit: bani. Pentru cei care stiu sa faca filme, premiul cel mare este de 5.000 de euro si se ofera scurtmetrajului cel mai bun despre... coruptie, evident. Puteti citi aici regulamentul si felul in care va puteti inscrie. Hai, ca in 51 de zile aveti timp sa filmati ceva coruptie.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Branduri

Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related