Magicamp si [insert numele tau aici] fac ceva bun pentru familiile copiilor cu afectiuni oncologice

Magicamp si [insert numele tau aici] fac ceva bun pentru familiile copiilor cu afectiuni oncologice

La trasul liniei, suntem la cheremul sortii. Asta e, am inceput cu concluzia tragica, dar vom incheia optimist, cu perspectiva unor bani stransi pentru copii si familiile lor. Povestea, care a inceput demult, dar pare ca nu se mai termina, suna cam asa: conditiile din spitale sunt deplorabile. Pacientii sufera, familiile sufera si, in ultima instanta, medicii sufera si ei, ca nimeni nu traieste mizeria din Sanatate mai frecvent decat ei.

Si in timp ce guvernarile si portofoliile ministeriale se succed in tihna si fara folos, saloanele, baile si salile de operatii se ponosesc in tacere. Insa Magicamp, o "tabara" cu oameni preocupati de copiii cu afectiuni oncologice, cauta sa faca niste lucruri nemaipomenite prin tara si in afara ei. Mai intai, la Cluj si Viena, iar acum, a venit randul Bucurestiului.  

Cei de acolo au gasit o casa, au cumparat-o sub pretul pietei de la un medic roman din Germania si vor sa o transforme intr-un loc destinat parintilor copiilor bolnavi de cancer. Un loc unde oamenii se pot odihni, isi pot spala hainele sau gati ceva.

Pentru parinti este foarte important sa fie alaturi de copilul bolnav. La fel de important este ca ei sa fie aproape de centrul medical dar si sa intre in contact cu alti parinti care trec prin situatii asemanatoare.

Asadar, in capitala, primul primul MagicHOME, asa cum sunt numite aceste locuri, se va afla aproape de principalele spitale pentru copii cu afectiuni oncologice, adica in vecinatatea Institutului Oncologic Bucuresti si a Institutului Clinic Fundeni.

Planul este ca la inceutul anului viitor locatia sa poata fi data in folosinta, astfel ca e nevoie de:
-bani
-materiale de constructie
-mancare si cele necesare unei case

Dati stiti ca puteti ajuta cu vreuna din aceste resurse, dati un mail la contact [at] magicamp [punct] ro si dati-le de veste celor de acolo. Puteti afla de aici mai multe informatii despre demersul lor.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Branduri

Subiecte

Sectiune



Branded


Related