Taximetristii taxeaza Radio Guerrilla, Uber se alege cu reclama gratis, un baiat pe nume Marius regreta totul

Taximetristii taxeaza Radio Guerrilla, Uber se alege cu reclama gratis, un baiat pe nume Marius regreta totul

Daca esti taximetrist din ala naspa, nu citi asta. De fapt, daca esti om din ala naspa, nu citi asta, ca mai mult te enervezi. Aversiunea soferilor profesionisti cu masini galbene fata de Uber este binecunoscuta; si nu doar in Romania.  Au loc confruntari pe mai multe campuri de batalie: pornind de la sicane mizerabile in trafic si ajungand pana la lobby desantat pe culoarele unde legiuitorii isi servesc cafelele de 4 pana la 14 ori pe zi.

Fiecare incearca sa-si apere teritoriul asa cum stie si cum poate, insa bullyingul nu e niciodata solutia. Nici de la volan, nici din fata tastaturii. Au patit-o si altii pe pielea lor, iar azi a venit randul taximetristilor sa se afunde inca un centimetru in mlastina neiertataore a internetilor. Via Radio Guerrilla. Care, uneori, o mai si comite, dar atunci cand reuseste sa ne razbune pe noi, astia care ne asiguram de 3 ori inainte sa schimbam banda, merita felicitati. 

 

Dar marele "Bravo" merge la Marius, baiatul asta plin de initiative. Bravo, Marius, ca asculti Radio Guerrilla si ca instigi la tampenii! Ramane sa discutam putin cam cat de dificil iti este sa urmaresti un spot radio de 10 secunde, dar asta o rezolvam data viitoare, cand te enerveaza AirBNB sau alti netrebnici din astia.

La ora la care scriu aceste randuri, facebookul imi da nenumarate notificari. Si nu sunt prietenii mei care-mi dau likeuri la postarea aia geeeeniala despre Moise Guran, ci notificari de rating 5 pentru Guerrilla; semn ca oamenii s-au mobilizat ceva mai rapid si mai bine decat cei care au aruncat, degeaba, cu cate o stea. Si uite asa, binili asta chiar a invins de data asta. 

Uber Romania s-au aliniat si ei cu un "multumesc" civilizat si prompt. 

Deci weekendul a inceput promitator. Cinci stelute la toata lumea!

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Oameni

Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related