Crăciunul reclamelor este în noiembrie

Crăciunul reclamelor este în noiembrie

Unii se pot preface, dacă vor, că nu îi interesează, ba chiar că le provoacă fiori, dar noi nu suntem oameni din aceia. Noi ne bucurăm că ho, ho, ho, sunt aici, chiar dacă e noiembrie, si Fuego nu mai poate fi oprit. De fapt, așa cum decembrie este luna Crăciunului, noiembrie este luna reclamelor de Crăciun. Iar noi le adunăm pe toate, pentru că nu ne putem abține. Ursuleți de pluș, fabrici de ciocolată, urechi ascuțite, morcovi aventurieri și tot felul de creaturi drăgălașe ne poftesc să facem o pauză de la încruntări și să zâmbim puțin. Și să cumpărăm, evident, dar dacă tot suntem la concursul de prefăcut, putem să le luăm așa cum sunt. Vestitorii pufoși și duioși ai Marii Curse prin magazine.

Crăciunul din noiembrie ia startul, de obicei, cu un spot legendar. Marks & Spencer nu s-a lăsat așteptat și a lansat spotul festiv cu Paddington, făcut de Grey Londra:

Morcovul Kevin, de la Aldi, s-a întors și el, cu McCann U.K:

Uite că nici fabricile de ciocolată nu s-au demodat încă. Reclama ASDA, realizată de Saatchi & Saatchi Londra:

Avem și USPS, făcut de McCann:

Ebay merge pe bej anul acesta:

Argos au elfi:

Și Toys 'R' Us vin cu animale de pluș:

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


VML

VMLY&R a preluat FRACTAL Communications, agentia locala parte din WPP, si se alatura  VMLY&R Commerce pentru a oferi brandurilor o experienta conectata.  Preluarea agentiei locale de catre... vezi detalii »

Oameni

Sectiune

Dictionar



Branded


Related