Deci acolo se afla, de fapt, spiritul Craciunului din supermarket

Deci acolo se afla, de fapt, spiritul Craciunului din supermarket

Gata, nu mai e cale de intoarcere. Fiecare primarie municipala si-a facut deja eventul de rigoare pe Facebook, casutele de la targurile de Craciun sunt in curs de montare, luminitele din oras sunt testate cu rigurozitate, iar omuletii din turta dulce sunt pusi la copt. Asa ca alergia asta la reclame de Craciun, manifestata in sprancene incruntate si postari de hate, e doar o ambitie aiurea. Noi propunem sa ne aducem spirtele la unison prin ad-urile cele mai bune de sezon. De exemplu, cand te uiti la urmatoarea (pentru lantul elvetian de supermarketuri Migros) n-ai cum sa nu zambesti. Macar in gand sau sub forma de emoticon. 

Voi stiati cine face de fapt sunetul ala de "bip" la casele de marcat? Sunt chiar niste omuleti care locuiesc sub patratelul despre care noi credeam ca e scanner. Ei poarta pe cap niste casti care lumineaza atunci cand "bip!" si isi doresc la fel de mult ca toata lumea sa-si petreaca ziua de nastere a lui Iisus alaturi de cei dragi. Asadar, uitati un context fericit, in care bip-ul nu tine locul niciunui cuvant urat:

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Branduri

Sectiune



Branded


Related