#Wanderlust, expoziția de fotografie a bloggerului Maria Nicolau

#Wanderlust, expoziția de fotografie a bloggerului Maria Nicolau

Maria Nicolau, autoarea blogului de travel MyExoticDream.net a avut sâmbătă seară vernisajul primei sale expoziții de fotografie, intitulata sugestiv #Wanderlust. Expoziția, care a reunit aproape 1000 de fotografii, a fost găzduită de una dintre cele mai noi și mai frumoase locații din București, Qreator by IQOS.

Evenimentul a transpus experiențele bloggerului din India, Bali și Bahamas într-un concept creativ care a îmbinat arta fotografică și comunicarea în social media. Împărțită în trei zone de comunicare, expoziția a avut mai multe tipuri de fotografii, printre care și print-uri de dimensiuni mici care au fost extrase din contul de Instagram al bloggerului. Fotografiile expuse sunt instantanee ale vieții spirituale din destinațiile exotice vizitate de Maria Nicolau în călătoriile sale.

 

”Prin întregul concept de #Wanderlust am încercat să le trezesc și celorlalți pofta de a trăi experiențe interesante și dorința arzătoare de a descoperi frumusețea și complexitatea acestei lumi. Am vrut ca această expoziție să devină un statement pentru ceea ce comunic ca blogger și inițiator al călătoriilor spirituale. Cred cu tărie că o călătorie exotică poate fi văzută și dintr-un punct de vedere mai puțin comercial și ne poate oferi o experiență cu adevărat profundă și relevantă pentru viața noastră”, spune bloggerul.

 

La vernisaj au participat numeroși cititori ai blogului MyExoticDream.net, pasionați de călătorii în locuri exotice și iubitori ai culturii indiene. Blogger-ul a avut ocazia de a împărtăși cu cei prezenți poveștile și experiențele deosebite trăite de ea în călătorii. Maria a ales să prezinte publicului spațiile care i-au schimbat total viața și au ajutat-o în procesul său de modelare spirituală, mentală și emoțională.

 

”Călătorii pentru Suflet este un proiect născut din dorința mea de a arăta oamenilor profunzimea, autenticitatea și complexitatea unor destinații pe care eu le cunoșteam dintr-o perspectivă spirituală”, declară bloggerul.

 

Pentru Maria Nicolau fiecare călătorie reprezintă un drum inițiatic, ocazia de a ieși din zona de confort și de a pătrunde într-un spațiu total diferit care să faciliteze procesul de autocunoaștere al fiecăruia.

 

Mintea mea este prezentă, absoarbe noutatea, simțurile savurează complexitatea, iar sufletul evoluează prin experiență. De aceea, o călătorie spirituală te poate restructura, te poate schimba și poate planta în ființa ta semințe cu un potențial nelimitat”, spune aceasta.

 

Unul dintre momentele speciale ale acestui eveniment a fost reprezentat de poveștile oamenilor care au însoțit-o pe Maria în călătoriile sale pentru suflet. Aceştia au ales să vorbească despre experiențele deosebite trăite de ei în India și Bali, istorisiri inedite, personale și felul în care acestea le-au schimbat modul de a percepe lumea.

Evenimentul #Wanderlust a fost organizat de agenția Creative Communication.

Publicul prezent la vernisaj s-a putut bucura de un moment unic, oferit de invitații speciali ai Mariei Nicolau. Maestra Mahuya Mukherjee, Avdhut Kasinadhuni și Kalavati au susținut un moment de muzică indiană clasică în stilul Hindustani.

 

Sponsorii evenimentului: Qreator by IQOS, Instantly.be, THAIco Spa, aRAWme, Ambrozia, Serve, Centrul Cultural Swar Arpan. Fotografiile au fost realizate de Ciprian Dumitrescu.

Partenerii media: Traveller Magazin și Radar de Media.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Subiecte

SectiuneBranded


Related