BETANO aduce un omagiu suporterilor Craiovei în cel mai nou spot lansat pe piața din România

BETANO aduce un omagiu suporterilor Craiovei în cel mai nou spot lansat pe piața din România

BETANO, operator european de pariuri sportive și cazinou online, a lansat oficial pe piața din România cel mai nou spot TV ce aduce un omagiu echipei de fotbal Universitatea Craiova, ca parte a parteneriatului încheiat cu aceasta în iulie 2017. Noul spot TV a fost filmat la Craiova, în regia americanului Blake Farber, și urmărește evoluția echipei CSU Craiova până la întoarcerea acasă, pe noul stadion “Ion Omblemenco”.

Spotul BETANO este cel de-al treilea în stilul devenit deja caracteristic – aduce o abordare nouă, proaspată, vivace, congruentă cu valorile de bază ale brandului. Producția spotului seamană cu o producție cinematografică, atât în ceea ce privește desfășurarea de forțe, cât și componența echipei. Execuția evocă un scurtmetraj concentrat, ce ilustrează povestea unui suporter craiovean autentic, care își susține echipa pe tot parcursul vieții, de când era mic, atunci când se bucura alături de tatăl său, până la maturitate, păstrând și oferind mai departe aceeași bucurie legată de echipa de fotbal. Odată cu deschiderea noului stadion “Ion Omblemenco”, este prezentat și acest moment emoționant în care echipa se întoarce acasă, reluandu-și activitatea și meciurile în Craiova.

Pornind de la o poveste emoționantă legată de suporterii echipei din Craiova, spotul a fost filmat cu o tehnologie de ultimă generație, cu un set de obiective anamorfice, cu care s-au filmat mari producții precum Indiana Jones sau Întâlnire de gradul trei. Spotul a fost regizat de celebrul american Blake Farber, cunoscut pentru colaborarea cu Beyoncé sau Anitta.

Muzica a fost compusă și orchestrată în Los Angeles, de către un compozitor specializat în muzică de film. Căutarea locațiilor pentru filmare a reprezentat un proces minuțios și îndelungat, astfel încât locurile alese să fie autentice și potrivite perioadelor ilustrate în spot. Cadrele au fost realizate cât se poate de real, pentru a oferi o experiență memorabilă privitorului – fabrica în care s-a filmat era în plin program de lucru, echipa de filmare trecând printr-un proces foarte riguros de instructaj înainte, iar frizeria în care a fost filmat unul dintre cadre este unica rămasă în Craiova, aproape neschimbată din anii ’80. 

 

“Suntem mai mult decât încântați să prezentăm încă un concept creativ marca BETANO. Noul spot TV ca o încununare a parteneriatului pe care l-am încheiat vara aceasta cu Universitatea Craiova. Este un cadou către echipă și suporterii acesteia, deopotrivă. Fotbalul se trăiește la intensitate maximă, echipa este susținută indiferent de condițiile meteo sau de locul în care joacă. Acum, că echipa se întoarce acasă pe noul stadion, trebuie să o întâmpinăm cu brațele deschise”, a declarat Thanassis Kanouris, Head of International Marketing Betano.com.

 

“Acest spot TV nu este doar un simplu material publicitar, este o adevărată poveste, un moment care unește emoția și intensitatea unei vieți de om. Alături de BETANO, am reușit să creăm o poveste care să inspire și care să transmită noii generații de suporteri valorile de bază ale fotbalului. Am creat liantul între BETANO, echipa Universității Craiova și suporterii acesteia”, a afirmat regizorul Blake Farber.

 

Din echipa de producție care a contribuit la crearea spotului TV Betano au făcut parte: Another Circus (Nassos Apollonato – Creative Director), agenția de producție Reload Film, Traian Ardac (producător), Blake Farber (regizor), John Engström (DOP), Grant Fonda Productions (compozitor), Dan Safta (editor), Răzvan Dimitriu (colorist).

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Subiecte

SectiuneBranded


Related