Romania, noul sponsor tehnic al Simonei Halep?

Romania, noul sponsor tehnic al Simonei Halep?

Sunt destui sportivi sponsorizati de federatiile aferente din tarile lor, dar ideea celor de la Heraldist&Wondermarks s-ar putea sa treaca drept unicat: campania lor vrea sa faca din Simona Halep primul atlet profesionist din lume care sa fie sponsorizat de o tara intreaga, nu de un brand.

Asa cum poate stiti, Halep si Adidas nu si-au mai prelungit contractul la finalul anului trecut, iar in momentul asta, Simona joaca cu echipament luat de pe net, din China. Nici macar nu e o gluma, a si povestit in timpul Australian Open. 

Iar Romania for Halep vrea sa stranga 2 milioane de euro pe care sa-i ofere Simonei. Sa terminam odata cu hainele branduite, cu Under Armour, New Balance si alte nume din astea. RO-MA-NI-A sa scrie pe ea!

E drept, este de asteptat ca suma-tinta sa nu se stranga, iar Halep sa nu accepte oricum bani de la romani, insa nota 10 pentru originalitate. Brandurile de sportswear care au fost vehiculate in ultima luna ca nou partener al Simonei sunt Nike si Lacoste, dar dupa finala de la Melbourne, si-au bagat, se pare, coada si alte nume importante. Asteptam. Si, pana atunci, eventual ”pledguim” niste euro pe site-ul campaniei.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Oameni

Sectiune

Dictionar



Branded


Related