Un nume care nu ne-a încăput pe site

Un nume care nu ne-a încăput pe site

Titlul initial al articolului era Ziceti si voi (daca puteti): Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch. Chestia e ca nu numai ca acest nume nu poate fi pronuntat (de oameni obisnuiti), dar cand e publicat intra peste titlurile altor articole si ne da formatul peste cap. 

In fine, de ce insistam cu insiruirea asta suspecta de litere? N-a sarit pisica pe tastatura si a dat save din greseala. Si nici nu am adormit cu capul pe tastatura. Nici nu testam fonturi cu litere la nimereala. Este numele unei localitati. (Bine ca nu prezentam stirea asta la TV). El numara 58 de litere si are si o semnificatie: Biserica Sfintei Marii din luminisul alunilor albi, in apropierea vartejului aprig si a bisericii Sfantului Tysilio, de langa pestera rosie. Numele a fost creat in 1860, pentru a da cel mai lung nume de gara din Marea Britanie. 

Revenind in prezent si in Romania, Vola.ro a lansat cel mai complicat concurs simplu: cei care vor sa ajunga in acest oras, trebuie sa se filmeze cand ii pronunta numele si apoi sa il posteze pe Facebook cu #pronuntisicastigi. Cine pronunta cel mai bine Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch, va primi din partea Vola.ro biletele de avion dus-intors, cazarea si transferul de la aeroport.

Ca sa fie totul corect, cei de la Vola.ro se pun in pielea concurentilor:

 

Nu ca sa ii rusinam in niciun fel, dar lasam aici un model de pronuntie, de la prezentatorul prognozei meteo de la Channel 4 News:

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Subiecte

Sectiune



Branded


Related