Au sosit rezultatele: 100% din cititorii IQads canta mai bine decat Fergie

Au sosit rezultatele: 100% din cititorii IQads canta mai bine decat Fergie

All Star Game e o chestie importanta in baschetul american. E o chestie importanta in toata tara, de fapt, desi e mai mult show decat scheme si joc adevarat. Asta e cam singurul repros care li se aduce celor din NBA, an de an, cand echipele sunt anuntate: too little defense. Nu am vazut meciul de ieri, dar iarasi s-a inscris la greu, iar Team Lebron a castigat in fata Team Stephen cu 148 la 145. Ce am retinut insa, a fost interpretarea imnului de catre o castigatoare de Grammy; pe numele sau, Fergie. 

 

Daca Marcel Raducanu si Oana Zavoranu s-ar fi combinat acum 30 de ani, asta ar fi iesit: o actrita/cantareata/textiera invitata sa cante imnul Americii pe 12 voci necontrolate. Sunt un pic hater pentru ca nu am ascultat-o niciodata in rest, deci pot pretexta ignoranta, la o adica. 

Iar in fata unei asemenea grozavii, internetul nu a stat degeaba. A aparut hashtagul #singitlikefergiechallenge, sub care oamenii au incercat sa o imite pe artista. Au iesit multe piese bune, dar va avertizam, dati sonorul la minimum. 

 

 

 

 

 

 

Se pot face chestii de-astea si pe imnul Romaniei. De exemplu, cum va suna #SingItLikeMarcelPavelChallenge? Oricum, Fergie nu este nici prima, nici ultima voce care a pus "nul" in "Imnul SUA". Masacre in re major au mai fost. Nu judecam, dar incercam niste explicatii. 

1. Probabil ca e si foarte greu de cantat. Notele, diejii, joasele.
2. E cantat de sute de ani, deci multi au avut timp sa-si incerce corzile vocale pe bietul imn.  
3. Versurile sunt cam greute pentru alde Fergie:

Oh, say! can you see by the dawn's early light 
What so proudly we hailed at the twilight's last gleaming; 
Whose broad stripes and bright stars, through the perilous fight, 
O'er the ramparts we watched were so gallantly streaming?

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Branduri

Subiecte

Sectiune



Branded


Related