Documentar in poze si cuvinte: "Biodiversitatea din birourile Weapons of Public Attraction"

Documentar in poze si cuvinte: "Biodiversitatea din birourile Weapons of Public Attraction"

Aproape ai ajuns la Weapons of Public Attraction cand dai de camera de garda a Municipalului. Daca mai mergi un pic si ajungi pe Carol Davila, o sa vezi la un moment dat o curte cu o bicicleta. E, pe acolo se intra in universul armelor de atractie in masa.

Odata patruns in habitatul lor, te pot servi cu nuci de cocos si tigari. Si, daca vrei sa fumezi, n-o sa te dea afara; vei fi indrumat, in schimb, catre biroul unui sef de trib. Peste cateva luni, la meniu se vor adauga si rosiile organice care cresc acum pe terasa.

Potentialele conversatii se vor referi, printre altele, la teorii ale conspiratiei, Cambodgia si templele ei, endocrinologie, Murakami, teatrologie, Oana Zavoranu, lirica scandinava medievala, sau incapacitatea service-urilor auto, cat de enervante sunt floraresele, la fel si patiserii, la fel si microbistii, de pietoni ce sa mai zici, etcetera.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


VML

VMLY&R a preluat FRACTAL Communications, agentia locala parte din WPP, si se alatura  VMLY&R Commerce pentru a oferi brandurilor o experienta conectata.  Preluarea agentiei locale de catre... vezi detalii »

WOPA

Suntem independenti.Nu vorbim tot timpul frumos, dar vorbim liber. Suntem locali.Poate nu avem director de creatie „din occident”, dar avem unul nascut in Colentina, care face publicitate de 16 ani,... vezi detalii »

Companii

Subiecte

Sectiune



Branded


Related