Avon Cosmetics si Starcom lanseaza noul parfum Outspoken by Fergie printr-un dans public

Cu ocazia lansarii parfumului Outspoken by Fergie, Avon Cosmetics si Starcom MediaVest Group au organizat sambata 23 octombrie in Piata Universitatii, un dans public sincron (flash mob) la care au participat peste 200 de persoane iubitoare de dans, entuziasmate sa se exprime in acest fel. Numarul celor inscrisi a depasit asteptarile organizatorilor, motivatia participantilor fiind direct legata de dorinta lor de a impartasi pasiunea pentru dans publicului de pe strada.

Parfumul Outspoken este semnat de Fergie, o prezenta atragatoare si premiata din lumea muzicii pop actuale. “Notele dominante” ale cantaretei Fergie, au fost preluate de parfum, iar lansarea acestuia nu putea fi diferita de personalitatea exploziva a artistei. Rezultatul a fost crearea unui eveniment care sa uimeasca prin spontaneitatea si energia celor care au participat.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Starcom MediaVest

Agentia Starcom MediaVest Group este parte din cea mai mare retea de media din lume, SMG Worldwide, si din grupul de comunicare Leo Burnett. Infiintata in 2000, Starcom este prima agentie de media din Romania... vezi detalii »

SectiuneRelated