Dăm start primăverii! Acceptă Provocarea Dochiei

Dăm start primăverii! Acceptă Provocarea Dochiei

În primele zile de Martie, startul primăverii se dă la Qreator by IQOS. 9 creatori de frumos se reunesc într-o expoziție cu vânzare sub egida Designers’ Signature, în cea mai cool locație din oraș. Accepți Provocarea Babei Dochia?

Vino pe 2, 3, 4 Martie la Qreator în Piața Victoriei, între orele 11:00 și 20:00, să ne dovedești cât de talentat ești! Conform tradiției, Baba Dochia dezbracă cele 9 cojoace și are mare nevoie de noi ținute. Fii creativ și fă un styling modern cu creațiile designerilor români, care expun produse cu poveste în locație. Te poți îmbrăca tu sau poți stiliza pe un manechin, postezi pe social media cu hashtag-urile #DesignerSignature #ProvocareaDochiei, iar duminică, ora 18:00 poți câștiga unul dintre cele 9 premii oferite de expozanți.

Designeri români și creatori de frumos au un obiectiv comun, de a oferi o altfel de experiență de shopping, întrucât cumpărăturile în mall înseamnă, de multe ori, nu doar produse mass market, ci și o goană haotică după lucruri de calitate, la prețuri bune.

Izabela Mandoiu, Pulse, Maestoso, Belmonton, Ukiscreator, NITA SAO, Porphyras, Graphomat, Flash Tattoos și Flash Jewels vă invită la o expoziție cu vânzare a oamenilor creativi, ingenioși, care apreciază calitatea, unicitatea și nonconvenționalul. „Provocarea Dochiei” este o inițiativă care pune accent pe viziune, ingeniozitate, stil și abilitatea de a mixa elementele cu care ne construim garderoba. Toți cei care vor accepta provocarea vor primi vouchere din partea designerilor și poate chiar unul din premiile puse în joc.

Proiectul Designers’ Signature își propune să ofere posibilitatea unei experiențe în care consumatorul percepe produsele expuse ca pe o artă, într-un ambient de excepție. Vizitatorul se poate informa despre produse direct de la designer și poate primi sfaturi despre cum să integreze în ținuta sa o piesă vestimentară sau un accesoriu.

De asemenea, vizitatorii se pot bucura de acel joie de vivre în spațiul lounge al Qreator, destinat energiilor creative în căutare de noi perspective.

Situat în Bulevardul Aviatorilor Nr. 8A și găzduit în Vila Oromolu, Qreator reia povestea casei istorice și, mizând pe frumusețea detaliilor arhitecturale și tehnologiilor revoluționare disponibile, aduce trecutul și viitorul împreună.

Fiecare expozant va aduce în colecția sa, un element unic, reprezentativ, care este chintesența brand-ului la acest moment. 

Izabela Mandoiu va prezenta ia cu 800 000 împunsături de ac, iar Pulse va aduce piesa vestimentară cu care au făcut furori la Pure London 2017. Maestoso va expune creații unicat prezentate în premieră la Milano, în magazinul „La Rinascente” și Belmonton va veni cu creații vestimentare care complimentează orice bărbat.  Ukiscreator va prezenta lenjerie intimă cu atitudine, pentru femeia modernă, fără inhibiții, iar  NITA SAO va expune pălării cu dichis, pentru femeia contemporană. Porphyras va etala colecția cea mai apreciată peste hotare, „Hora”, iar Graphomat va aduce accesorii vestimentare realizate într-un stil artistic și agende pentru creativi. Flash Tattoos și Flash Jewels aduce un plus de modernism, bijuterie contemporană și tatuaje temporare, atât de apreciate în prezent. Tu accepți provocarea Dochiei, la Qreator?

Acces gratuit în locație.

Parteneri: IQads, SMARK, TheTrends, Descoperă Bucureștiul, Salon TV, Surround Media, știricim.ro

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Subiecte

Sectiune



Branded


Related