Suntem mai creativi de 1 martie. Si mai saraci la finalul zilei, dar asta e alta discutie

Suntem mai creativi de 1 martie. Si mai saraci la finalul zilei, dar asta e alta discutie

La ora la care cititi aceste randuri, probabil majoritatea dintre dvs ati dat deja martisoarele. Ati arborat zambetul, ati facut gluma cu ”da, chiar si pe zapada asta”. Iar dvs., fetelor, probabil i-ati trecut in carnetel pe cei ce si-au luat liber azi de la birou. Foarte bine - sunt doar doua... hai trei.. ok, maximum 6 zile pe an dedicate voua, iar unii socotesc ca e ok sa traga chiulul. 

Stim ca perioada asta e grea pentru circa 48% din populatia adulta, asa ca am strans cateva reactii, glume si evenimente dedicate lui 1 martie.

 

[UPDATE] Adrian de la BCR ureaza o primavara minunata tuturor femeilor singure.

 

Incepem cu o initiativa a Jandarmeriei Romane. Unii au socotit-o agreabila (ne includem in aceasta multime), in timp ce altii au privit-o ca a fi inutila si cam exhibitionista.  Macar sa calce ei in strachini in online, dar sa se poarte frumos cu oamenii in offline.

ANAF a inteles si el cum functioneaza jocul.

 

Sa traiti, sefu. Avem o gluma de pus pe internet

 

Nu putea lipsi din mixul haios pagina de Facebook a Netflix. Sunt foarte amuzanti oamenii de acolo. Unii chiar au mers pana la a spune ca Netflix Romania au mai multe glume in social media decat productii disponibile pe site. Eh, #perspective.

 

Umoristii care au in sarcina pagina Meda nu au dezamagit nici de data asta. E vorba de martisorul multifunctional. O idee foarte practica. 

 

Pomana Mistocar ne aminteste de Borcea si apetitul sau pentru alb, rosu si femei.

 

Iar domnul Mihaltianu este cam fatalist, asa-i?

 

Un intermezzo rapid, care nu e amuzant, dar e bine de stiut. Adrian si Corina au facut niste martisoare pe care le vand, iar banii stransi se duc la o fetita cu probleme de sanatate.

 

Revenim. 

 

O statuie din granit, frumos, pe Splaiul Independentei

 

Apropo de statui, iata ca se poate curata zapada si din Bucuresti. Pacat ca e depozitata pe vertical, in fata Guvernului.

 

Domnul Sora vine si el cu un mesaj simplu astazi:

 

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Branduri

Subiecte

Sectiune



Branded


Related