Gamele Medalis si Numai Bune se unesc sub umbrela brandului Meda, a carui identitate e semnata de Propaganda Brand New

Gamele Medalis si Numai Bune se unesc sub umbrela brandului Meda, a carui identitate e semnata de Propaganda Brand New

Propaganda Brand New a creat identitatea de brand pentru Meda, care inlocuieste brandurile - gama Medalis si Numai Bune, parte din portofoliul companiei producatoare de mezeluri MedaProd'98, informeaza un comunicat emis de agentie. Pentru designul noilor etichete si al materialelor de semnalizare la raft, Propaganda Brand New a exploatat atribute legate de gustul, prospetimea si calitatea produselor Meda.

Potrivit comunicatului, noua identitate de brand a fost creata pornind de la doua adevaruri: cumparatorii selecteaza produsele in functie de gust, prospetime si calitate si produsele Meda au un continut bogat in carne si ingrediente care-i confera o aroma deosebita.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Propaganda

Vrem. Vrem mai mult. Vrem mereu mai mult, mereu mai inteligent, mereu mai nefacut, mereu mai special, mereu mai simplu si mai firesc. Vrem cu o incapatanare si o insistenta sacaitoare sa facem lucrurile cu cap si... vezi detalii »

Branduri

Subiecte

Sectiune



Branded


Related