Comunitatea Codette anunță cea de-a doua ediție a conferinței Codette Celebration Day

Comunitatea Codette anunță cea de-a doua ediție a conferinței Codette Celebration Day

Acest eveniment de o zi își propune să scoată în evidență lucrurile remarcabile pe care ce le fac oamenii în zona IT și nu numai, începând de la proiecte tehnice cu vechime, la proiecte ce țin de dezvoltarea personală și chiar ce se întâmplă pe parcursul dezvoltării unui proiect. În zona de Booths, participanții pot afla ce direcții de carieră le sunt potrivite în funcție de experiența lor, tips & tricks pentru interviuri și sfaturi pentru pașii pe care ar putea să îi urmeze.

Prima ediție a conferinței a avut loc anul trecut, depășind așteptările organizatorilor. 120 de participanți au fost prezenți pe durata întregii zile, interacționând și urmărind cu entuziasm programul. În urma succesului ediției anterioare, Codette Celebration Day revine cu o agendă și mai diversă.

Printre speakeri se numără Raluca Radu (Country Manager ANSWEAR.ro și Co-Organizator GPeC – cel mai important eveniment de e-commerce din România) și Ciprian Borodescu (Co-fondator & CEO Appticles, Co-organizator BucharestJS). În plus, ziua se va încheia cu un panel pe antreprenoriat cu tematica “Cum să pornești și să gestionezi un start-up tech?” în cadrul căruia vor participa nume interesante precum: Irina Scarlat (Lead Marketing Manager la Uber), Ioana Frincu (COO KrowdMentor, COO Under Development Office) și Mihai Cosmin Rotaru (Clever Taxi).

Pe 10 martie, ai ocazia să întâlnești oameni pasionați și să interacționezi cu antreprenori și lideri ai comunității tech din București. Este un eveniment ce te poate încărca cu energie cât pentru un an. Acest eveniment este organizat în cinstea Anitei Borg, o femeie pasionată de IT&C care a schimbat cursul istoriei prin proiectele ei de implicare a mai multor femei în domeniu. Pentru Codette, este și un moment prielnic pentru aniversarea celor doi ani de existență a comunității - doi ani plini de evenimente dedicate fetelor și femeilor pasionate de zona IT&C, promovarea diversității, educație și dezvoltare personală.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Subiecte

Sectiune



Branded


Related