O viață pe catwalk - de 8 martie la Cinemateca Astra Film

O viață pe catwalk - de 8 martie la Cinemateca Astra Film

De 8 Martie, Astra Film Cinema propune cinefililor, în special doamnelor, filmul O viață pe catwalk, povestea spectaculoasă a unei creatoare de modă și designer interior de succes, o figură iconică pe piața vestimentară newyorkeză timp de zeci de ani. Documentarul va fi proiectat joi, de la 19:00, la Astra Film Cinema.

Filmul portretizează viața unei celebre creatoare de modă, care, ajunsă la o vârstă respectabilă, rememorează, cu energia și optimismul care au însoțit-o toată viața, momente din evoluția carierei sale de designer, de la lansări de colecții vestimentare foarte apreciate, la decorarea unor instituții importante, precum Casa Albă.  Spirit liber, mereu în căutare de noi accesorii glamour pentru creațiile ei, tot timpul în mișcare, o femeie ce își construiește cu persistență visul, de mai bine de 90 de ani. Mai mult decât un film de modă, O viață pe catwalk, este o poveste despre creativitate, despre estetică și pasiune, despre un artist într-o lume în care culorile spun povești.

Filmul este gratuit pentru cei care poartă mărțișor. Biletele sunt disponibile cu 30 de minute înaintea începerii proiecției la Astra Film Cinema (PiațaMică 11, Sibiu). Primii zece sosiți primesc un mărțișor Astra Film.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Branduri

Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related