[Povesti de crowdfunding] Un cascador, o avocata si Maia Morgenstern repovestesc "Capra Cu Trei Iezi"

[Povesti de crowdfunding] Un cascador, o avocata si Maia Morgenstern repovestesc "Capra Cu Trei Iezi"

Pentru rolul principal din scurtmetrajul sau, "Capra Cu Trei Iezi", Victor Canache o dorea pe Maia Morgenstern. Asa ca, dupa ce scenariul a fost scris, actrita a primit un sms de la cascadorul, actorul si scenaristul Canache. Spre suprinderea sa (si a prietenei sale, Luana), doamna Maia a zis "da". Si de-acolo, proiectul si-a dobandit aerul de treaba serioasa.

Pentru bani, a fost nevoie de doua campanii de strangere de fonduri. Prima, pe Kickstarter, iar a doua, pe Crestem Idei. Pentru productia filmului s-au strans, in total, vreo 10 mii de dolari.

Pe langa bani, am primit o sponsorizare cu materiale de constructii in valoare de 5.000 RON de la Praktiker si ni s-a pus la dispozitie o cladire daramata din satul in care filmam; pe care am dezmembrat-o tot eu si Luana. Ne-a luat in jur de 4 luni sa construim intregul platou de filmare de la zero, avand ca ajutoare doar pe tatal si pe fratele Luanei

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Dosare editoriale

Pozitii

Subiecte

Sectiune



Branded


Related