[Povesti de crowdfunding] Mai demult, un proiect pe nume "Clujul meu si Clujul tau" a pus artistii orasului intr-un album

[Povesti de crowdfunding] Mai demult, un proiect pe nume "Clujul meu si Clujul tau" a pus artistii orasului intr-un album

Povestile proiectelor care au reusit sa stranga bani pe platforme de crowdfunding sunt subiectul noii serii de materiale pe care am pregatit-o zilele astea. Start-up-uri sau proiecte punctuale, ne este tot una, vrem sa aflam totul: ce sume se strang, in ce directii se duc banii, cum se promoveaza campaniile de crowdfunding si cine sunt oamenii care se ocupa de toate astea. 

Intr-o zi, lui Mircea Dumitrache si echipei de la descris.ro le-a venit o idee. Totul a pornit de la un carnetel in care artistii Clujului au inceput sa deseneze. Iar tema desenelor a fost chiar asta: Cum vezi tu, ca artist, Clujul. S-au strans peste 100 de desene, iar de aici si pana la ideea unui album cu toate nu a mai fost decat un pas. Dar pentru editarea unui album la o calitate buna, era nevoie de bani, astfel ca cea mai buna optiune s-a dovedit a fi campania de crowdfunding de pe Crestem Idei .

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Dosare editoriale

Subiecte

Sectiune



Branded


Related