Acces la educatie, ziua buna, colete, joburi. Voua ce vi s-a mai furat in anii astia?

Acces la educatie, ziua buna, colete, joburi. Voua ce vi s-a mai furat in anii astia?

Unele lucruri chiar nu le gasesti pe OLX. Nici macar pe Amazon. De exemplu, un tanc achizitionat cu peste 294.000 de dolari si adaos comercial de 1744%, care trece drept utilaj forestier, ca sa pacaleasca contribuabilii. Iata, avem si poze:

Nu, alta e faza, nu e niciun tanc. (Desi, la cat de manipulat e SEAP-ul ala, n-ar fi fost nicio surpriza daca totul ar fi fost pe bune).

Centrul Roman de Politici Europene (CRPE), Expert Forum (EFOR) si Freedom House Romania au lansat un portal-manifest, un magazin online pe care nu veti gasi biciclete la mana a doua sau masini de spalat, ci furaciuni si smecherii ale sistemului: Furat.shop. Asadar, "o colectie a lucrurilor ce ne-au fost furate prin fraude, incompetenta, coruptie sau ineficienta managementului din companiile de stat din Romania". Este un demers in slujba prevenirii coruptiei si a capturarii statului.

Pe site, veti gasi o groaza de lucruri furate si veti simti, probabil, nevoia de a adauga altele (puteti face asta, apropo). Caldura, ziua buna, colete, joburi, zile din viata, autostrazi, acces la educatie sau la porturi. Toate astea si multe altele sunt zonele dureroase de pe trupul unei Romanii trase in piept.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related