Hitler trăiește și se simte bine pe internet

Hitler trăiește și se simte bine pe internet

Nu doar Eminescu e viu în spirit pe internet, Dumnezeu sau Aristotel. Mult mai prezent decât ei și mai puțin amuzant este Hitler. Tot Hitler este și mult mai real. Spiritul lui, în numele căruia adepții propagă ură și frică, hărțuire și abuz, este cât se poate de adevărat.

ONG-ul german “Gesicht Zeigen!” și Ogilvy au lansat o campanie împotriva propagandei rasiste online, printr-un video provocator, în care Adolf Hitler își prezintă strategia de cucerire a lumii: pe Twitter, pe Facebook, pe Youtube. În 2016, Gesicht Zeigen! și Ogilvy au lansat un alt proiect în acest sens, care presupune publicarea cărții “Mein Kampf – gegen Rechts” (Lupta mea împotriva rasismului). 

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Ogilvy Romania

Ogilvy România face parte din rețeaua internațională Ogilvy si oferă pietei din Romania următoarele arii de expertiză, la nivel integrat: strategie de brand, advertising, customer engagement, PR & Influence... vezi detalii »

Sectiune

DictionarBranded


Related